gry na androida
Back to Pozostałe gry#41 denis333
Nie wiem czy pisałem, czy też nie, ale polecam ci dice world 6 fun dice games od saddle llc.
#42 balteam
dice word mi się nie podoba, wolna gra, 1 ruch i czekaszz, takie farkle z quentina w wolnej wersji, ble.
Ale każdą inną nową gre chętnie sprawdzę.
#43 daszekmdn
Jak sie ugadasz z graczem przeciwnym ruchy wolne być nie muszą.
#44 balteam
No nie muszą, w quizwanie też nie muszą, ale nie wyobrażam sobie grać po jednym pytaniu.
#45 fantasma467
Ja gram w quiz house, ale ma jedną wadę. pojawiają się pytania z obrazkami. Ja trochę widzę, a jak nie
rozpoznam to strzelam, więc OK. Z resztą zależy od kategori, bo np w powiedzeniach, sucharze codziennym,
w uzupełnianiu liter nie ma obrazków.
#46 balteam
no quizhouse fajne, w sensie szybko się rozwija, ale tam dużo ogulnie jest obrazków, w niektórych kategoriach
to z 40% pytań.
#47 denis333
@balteamt powiem tak. W przypadku kilku gier gra jest naprawdę fajna. po za tym jak nie jesteś w rozgrywce
to otrzymujesz powiadomienia o ruchach. I tak naprzykład ja sobie po kilka gier gdy mam czas nadrabiam.
#48 papierek
a blind legent, zaczątek rpg,
#49 hryniek
Blind legend jest single player, chyba, że coś się zmieniło.
#50 balteam
nadal single, ale fabuła jakaś tam jest
#51 balteam
gra quizit także jest na androida, niestety czasami pojawiają się obrazki i ogulnie gorsza nirz quizwanie
#52 nuno69
Teraz doszło Lingsyu Brigade, niedługo będzie eng wersja więc... Wkońcu jakieś MMO!
#53 balteam
to jest na telefon?
#54 nuno69
Jest, ale narazie po chińsku tylko więc nie wiem jak by to użreć, żeby się dało jakoś tłumaczyć, dlatego pisałem że tzreba poczekać na tłumaczenie
#55 balteam
znalazłem na audiogames grę, w której łączymy z lter nowe słowa, nie wiem jak to działa, w teorii jest dostępne dla niewidomych, ale nie działa mi, chętni niech testują i oceniają.
Gra po angielsku.
https://bit.ly/agwordbuilder
#56 nuno69
Aa, grałem. W sumie ciekawych nowych słów się dowiedziałem.
#57 balteam
gra nie jest płynna, ale na oreo w ogule się nie da grać, dajcie znać inni gracze.
#58 pates
zna ktoś jakieś gry typu accessible fruit machine z iosa?
#59 kokos
albo jakieś strategie ale po polsku?
#60 matius
Ze strategi to znam tylko lords and knights. I jest po polsku.