hej jakie znacie? wrzucajcie gry z jakimś krutkim opisem. sporo gier pobrałem, ale będę pisał tylko o tych, które działają 1 quizwanie gra polega na odpowiadaniu na pytania z przeciwnikami online, gra równierz dostępna na iphony. 2 audio game hub zbiór gier zręcznościowych, typu uderz jak najwięcej razy w ciągu kilku sekund 3 milionerzy z dwie wersje tej gry są dostępne na andki. wzsystko jest opisane w wontku na tym forum pt milionerzy na androida
4 pingpong 5d gra polegająca na tym, że garmy w pingponga po prostu, można grać multiplayer, gdy się jest połączonym z kimś przez tą samą sieć. Niestety to gra dla widzących i narazie jest dostępna dla nas tylko wersja single player. odemnie tyle
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
da sie ale ktoś widzący musi wystartować, no i narazie to działa z bugami jakimiś, wiec single narazie a po aktualizacji która ma tam kiedyś naprawić te błędy, będzie pewnie już ok
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dice world: Zbiór tzw. gier kościanych typu: farkle, yahtzee, pig,itp... Głównie gramy multi player, natomiast jest też możliwość grania z komputerem. Gra dostępna ios i android.
Hej, hej, Trafiłem na takie oto gry dostępne dla nas. Baby Adopter Sea. To gra w której adoptujemy dziecko i opiekujemy nim się w czasie rejsu. Gra jest po polsku wymaga instalacji Gry Google Play. Deweloper ten w swojej ofercie ma jeszcze kilka gier np. Orange Tree. Ta gra polega na tym, że opiekujemy się drzewkiem pomarańczowym, to tak w skrócie. Nazwa tego dewelopera to x2line. Następna gra, to Crafting kingdom. To gra w której zajmujemy się produkcją różnych rzeczy i potem możemy oczywiście je sprzedawać. Gra nie jest po Polsku. Kolejna gra, to, Start The Music. Gierka podobna do teleturnieju Jaka To Melodia. Pozdrawiam wszystkich i dzięki za przeczytanie.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
Hej. Nie mogę znaleźć tej ostatniej gry, o której napisałeś, Start The Music.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
W to orange tree grałam, ale nudna po dłuższym czasie, zwłaszcza, jak kupi się te dodatki wszystkie, ale w podróży czy w nudnym okresie, to to można se krzaka pochodować.