PSE Forum mieszane

Z kim lub z czym kojarzą Wam się Eltenowe głosy?

Started by daszekmdn 33 posts last post 2 years ago Page 2 of 2

Transcription

A, i jeszcze jedno do autora, bardzo ciekawy wątek, no i podprawiam, cóż więcej powiedzieć, bardzo taki interesujący, bo dużo rzeczywiście można skojarzyć z naszymi barwami głosu, no i cóż, no tyle w tym temacie.

Transcription

A propos rektorstwa, to ja kiedyś słyszałam od jednego pana, który uczył mnie realizacji dźwięku, jak jeszcze chodziłam na realizację dźwięku, to tak podczas robienia reklamy usłyszałam właśnie, że mój głos mógłby się nadawać też jako do lektorstwa, byłabym dobrą lektorką, też takie coś słyszałam.

Transcription

To ja powiem tylko o tych, które teraz mam w głowie. Marhe Vaux. Z powodzeniem mógłby czytać audiobooki. Biedrona. Cukierki owocowe albo motylki. DJ Center. Raper. Lukaszenka. Ileś tam też raper albo lektor audiobooków. I na razie to tyle.

Give me a sign.

Transcription

To masz całkiem trafne skojarzenia. DJ Sentel jest raperem, Marchewalks jest lektorem, Lukaszenka co prawda nie jest ani lektorem, ani tym, ale skojarzenia masz naprawdę trafne.

Transcription

Dzięki DJ Graco.

Give me a sign.

Transcription

Głos użytkowniczki Hazel96. Nie wiem dlaczego, ale zawsze kojarzył mi się z cukierkami mini mini.

Give me a sign.

Mi często głosy eltenowiczy kojarzą się z syntezatorami mowy, i np głos Paulinuxa kojarzy mi się trochę z syntezatorem mowy Pola xd, a Dasha z SMP

No ja z Polą? Serio? No ale spoko, skojarzenie może być luźne
Happy hacking

#29 3 likes

Ciesz się, że nie z espeakiem :)
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Transcription

Dzień dobry, a mi się podoba głos Pauliny. Taki dojrzały, zrównoważony, z taką, no powiedzmy, że ponad dwudziestoletnią kobietą, która wie, czego chce. No i daszka jest taki dosyć ciekawy, najlepiej jak przechodził mutacje i na różnych porach było go słychać, że tak powiem, w różnym brzmieniu. A nawiasem wspomnę, że ze zdziwieniem znalazłem nasze nagrania i nasze wpisy na publicznej stronie. Także dobrze, że mamy wszyscy nicki, bo różnie bywa z tym publicznym dostępem do naszych danych. Uważam, że powinna być możliwość, żeby jeżeli ktoś chce, to jego wpis będzie tylko na przykład w opisie, w tym programie Feltenie, a nie na stronie. To znaczy, nie powinien być dostępny publicznie. O, no ale takie są warunki życia. Trzeba po prostu uważać, co się mówi. Pozdrawiam, jak zawsze. Teraz spróbuję to zatrzymać i wysłać, mając już świadomość, że publicznie mnie będzie mógł posłuchać ten, kto chce. Zakończ nagrywanie. Pozdrawiam. oak, oak, cicho.

życie jest Piękne.

#31 2 likes

Transcription

Co do tego, że widać nasze wpisy na innych stronach, no to dlatego, że Elten jest zwykłą stroną i Google po prostu sobie wyniki ładnie sczytuje, więc ładnie można to bezpośrednio, bez problemu znaleźć. A po drugie, przez to, że forum jest łatwe do wygooglowania, to niektóre osoby mogą przez to znaleźć samego Eltana, więc ma to swoje wady i zalety. Jeśli ktoś nie chce być widoczny, to musi stworzyć grupę ukrytą i tam dyskutować na jakieś tematy, chyba innego obejścia tego problemu nie ma.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Transcription

Hejka, ja mam stosunkowo mało skojarzeń z głosami, ale na pewno głos Biedrony kojarzy mi się bardzo z bajkami i wydaje mi się, że mogłabyś podkładać głos do jakiejś postaci, jakiejś takiej małej po prostu księżniczki w jakiejś produkcji dziecięcej. A co do reszty głosów na razie nic mi do głowy nie przychodzi, ale jeśli mi się coś wyklaruje, to oczywiście się nagram.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.