Transcription
Nie pieprz Pietrze wieprza pieprzem, bo przepieprzysz Pietrze wieprza pieprzem.
Nie pieprz Pietrze wieprza pieprzem, bo przepieprzysz Pietrze wieprza pieprzem.
Czarna krwa w kropki bordo gryzła trawę kręcąc mordą, kręcąc mordą i rogami gryzła trawę wraz z jaskrami.
No, ten po angielsku, to ja bym sobie na tym język chyba połamał. Fajne do ćwiczenia akcentu. A te pozostałe, to pamiętam, że się w dzieciństwie tego ukszyłem. Na przykład niektóre dzieci to się na czarnej krowie R ukszyły mówić.
No ja to tak trochę żartowałam razem z koleżanką, bo ona nie mówiła R i ja śmiałam się do niej, żeby powtórzyła czarna krwa w kropki bordo, ale to były rzecz jasna tylko żarty.
And I remember this English break from a performance at which my class said goodbye to the third high school student who was in front of us. It was then that a friend of a second friend asked her to repeat it.
Witam serdecznie, skoro pojawiają się tutaj już też nie tylko polskie ale i zagraniczne łamacze językowe To chciałbym też przetoczyć, chociaż już mówiłem w innym wątku bodajże w grupie głosowej Ale skoro tutaj się pojawiają też takie dobre, fajne ćwiczenia to myślę tutaj też warto ten wiersz powiedzieć Powiedziała mi to babcia od strony taty, natomiast też jest, natomiast on jest z autorstwa rosyjskiego poety, pisarza Pana Aleksandra Puszkina, to jest jego autorstwo I co ciekawe To też jest bardzo dobre na wymawianie poprawnie litery R Zaraz, właśnie za chwilkę powiem Najpierw powiem powoli A później postaram się szybciej Mam nadzieję, że uda mnie się tym razem poprawnie Brzmi on tak Najpierw spowolniona wersja Jechał dreta cierez Reku Widzi dreta w reki rak Sonu dreta ruto w reku Widzi dreta w ruki rak Jeszcze raz takie same wersje powtórzę Jechał dreta cierez Reku Widzi dreta w reki rak Sonu dreta ruto w reku Widzi dreta w ruki rak Teraz powtórzę szybciej Jechał dreta cierez Reku Widzi dreta w reki rak Sonu dreta ruto w reku Widzi dreta w ruki rak Jeszcze raz powoli szybciej Jechał dreta cierez Reku Widzi dreta w reki rak Sonu dreta ruto w reku Widzi dreta w ruki rak Jeszcze raz Jechał dreta cierez Reku Widzi dreta w reki rak Sonu dreta ruto w reku Widzi dreta w ruki rak Mam nadzieję, że to naprawdę też takie się wydaje Taki duży cykl R się pojawia w tym, to jest naprawdę dobre ćwiczenie. Pozdrawiam.
Столбознок.
Wyindywidualizowany indywidualista wyindywidualizował wyindywidualizowanego indywidualistę.
Król Karol podarował królowej Karolinie korale koloru koralowego. Ogólnie no raczej chyba szybko bym tego nie potrafił powiedzieć, ale taki tam łamacz na kiju.
Zakończ nagrodę. Dio mój kusiciele, szedł Sasza suchą szosnę, albo stół z pobyłem ewenymi nogami. Katowali mnie tam na weselach, ale się nie dałem.