Piosenka poszukiwana
Back to Muzyka#181 balteam
No, ale lepiej słychać, jak bym znał ten kawałek, to bym rozpoznał :P
#182 DJGraco
No tak. Dla osób mało nasłuchujących radio może i trudno wyłapać coś z szumów.
Ale spróbuję to jeszcze raz Shazamem sprawdzić tym bardziej oczyszczonym plikiem. Bo jeden track mi się udało rozpoznać, ale sygnał był wtedy na tyle silny, że przykrywał nawet pipczenie i Shazam bez problemu załapał.
Jak się telefon naładuje to spróbuję i dam rezultat czy się udało czy nie.
#183 DJGraco
Hm, a czy takie pliki to nie przypadkiem na priv?
#184 Zuzler
Stanowczo na priv koleżanko takie rzeczy proszę wysyłać na przyszłość, bo ostrzeżonka pofruną. :( Ale, oczywiście, dziękuję.
#185 DJGraco
Jakby co to shazam nic nie dał na tym oczyszczonym pliku.
Pewnie tego utworu po prostu nie ma w bazie i tyle. Zamykam więc ten temat do czasu jak trafi się osoba znająca kawałek.
Poszukam jeszcze w Laserdance, ale wątpię znaleźć tam cokolwiek.
#186 Celtic1002
Przepraszam, nie pomyślałam. :(
-- (Zuzler):
Stanowczo na priv koleżanko takie rzeczy proszę wysyłać na przyszłość, bo ostrzeżonka pofruną. :( Ale, oczywiście, dziękuję.
--
Anna Frankowska
#187 Zuzler
Spokojnie, po prostu na drugi raz o tym pamiętaj. :)
#188 gumeczka3
jak w temacie kto mi powie co to jest
? plik w zaałączniku
#189 gumeczka3
a co z moim plikiem? ktośmi pomoże?
#190 zywek
Jwp to na pewno niejest, znaczy może coś, czego nie ma nigdzie w sieci, żadnych starszych rzeczy niż 2006 nie jestem w stanie nigdzie znaleźc.
#191 DJGraco
Siemano, wie ktoś co to za klasyk? Ja to chyba gdzieś słyszałem, ale tytułu nie znam
#192 DJGraco
Hej, jest ktoś mi w stanie rozpoznać co to za remix? Oryginał znam, bo jest wpisany tytuł, ale nigdzie nie mogę znaleźć w.w. wersji w internecie
#193 DJGraco
Sprawa z tym Mark Ohem rozwiązana połowicznie. Ten miks pojawił się na albumie Mark Oh z 2003 roku, ale w wersji skróconej. Nadal nie wiem skąd pochodzi Extended. Z oficjalnego singla na pewno nie, bo go tam nie ma.
Przychodzę z innym pytaniem. Posiada ktoś może
Peter Lutf & Dominico - What A Feeling (The Hitmen Single Cut)?
Niestety z wytwórni usunięto go przez co tak łatwo tego nie idzie jak namierzyć.
Z góry dzięki.
#194 DJGraco
Nieaktualne, już mam traczka.
Mam na myśli tego hitmena.
#195 biedrona333
kurcze nie iem gdzie mogę zadać pytanie, ale dam tu
od jakiegoś czasu poszukuję podkładu do piosenki Anny wyszkoni w całość ułożysz mnie znalazłam ją w midi, ale za hiny ludowe nie wiem jak mogę wyciąć linię melodyczną, żeby był podkład bez lini melodycznej mam pytanie czy ktoś kto się na tym zna mógł by mi pomóc? wysyłam załącznik
#196 DJGraco
Hej,
czy wie ktoś w jakim języku to jest?
#197 misiek
No niemiecki przecież.
#198 djdenismusic
Ja bym stawiał na holenderski.
#199 daszekmdn
A skąd to? :D
#200 Numernabis
Coś mi się jednak popieprzyło z tym utworem :) To nie o ten utwór mi chodziło.