Piosenka poszukiwana
Back to Muzyka#1 DJGraco
Gdzie ten wątek zniknął? Reaktywuję go znowu.
Mianowicie, czy macie to w jakiejś normalnej, nie zacinającej się wersji?
https://youtu.be/C3enzVew4uo
Jakiś koleś napisał w komentarzu, że utwór to DJ Pacman ft. Laila - LUV, ale nigdzie nie mogę czegoś takiego znaleźć.
#2 DJGraco
Witajcie,
Czy ma ktoś
Los Vampiros - Pachanga (Radio Version)?
W internecie znajduję tylko płyty z w.w. utworem, ale niestety na dolary.
#3 DJGraco
Jakby co to jest to fajny kawałek eurodanceowy.
#4 misiek
Totalny egzotyk- będzie ciężko. Ja niestety nie mam po za kasetą.
#5 daszekmdn
Jesli dostanę przegrywkę z kasety przegram na mp3 :D
#6 DJGraco
Hmm to musze gdzies dorwac plyte z tym utworem ale nie na dolary
#7 misiek
Dostałeś.
--Cytat (daszekmdn):
Jesli dostanę przegrywkę z kasety przegram na mp3 :D
--Koniec cytatu
#8 daszekmdn
OK, spodziewaj sie więc zgrywki do mp3 lub flac na początku czerwca.
#9 DJGraco
Ale jak o co chodzi z ta przegrywka, ok Lysy dal ci pewnie przegrywke z dyktafonu, bo nie ma auxa w kompie, ale jak ty przekonwertujesz to na flac to bedzie przeciez to samo...
#10 daszekmdn
Przecież tłumaczę, że ja przegram.
#11 DJGraco
Czyli ty to też na kasecie masz tak?
#12 daszekmdn
:/ Tak! Pisał, że mi przegrał na kasetę z kasety. 21 wiek i ludzie nie wiedzą że tak można. Wszystko cyfrowe tylko :/
#13 misiek
Djgraco- zwykłej zgrywki z dyktafonu to bym nikomu nie dał.
#14 DJGraco
Czy ktoś ma Kelly Marie - I Never Wanna Let You Go
Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć
#15 DJGraco
Czy wie ktoś może co to to?
https://drive.google.com/file/d/1kZa1b-fGA2wt6sGGNAPUNh1zq1NBCsYP/view?usp=sharing
#16 Lowca_Androidow
Wrzuć to na dropboxa, ja nie mogę tego odtworzyć z google
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#17 DJGraco
Jaki ty masz problem z dyskiem google? Mi się normalnie odtwarza.
https://www.dropbox.com/s/yocexf8gfhhrb6g/untitlet.mp3?dl=0
#18 Lowca_Androidow
A mnie nie, chce jakiś aplikacji żebym mógł odtworzyć :(
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#19 DJGraco
Nie, normalnie na stronie jest odtwórz przycisk.
#20 markus1234
Wydaje mi się że to jest jakiś remix piosenki sebastiana ingrosso - calling lose my mind, ale nie jestem pewien.