EltenLink

Poszukuję książki

Back to Literatura

#141 matius

Poszukuje literatury z klimatu cyberpunka. Durzo walki, fabuła też żeby była dobra.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2022-05-08 22:08

#142 Numernabis

Algorytm wojny Michała Cholewy

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-05-08 23:38

#143 Paulinux

A ja też chętnie coś okołocyberpunkowego bym poczytała, ale bardziej nie o walce, a o konceptualnych społeczeństwach, zjawiskach okołotechnologicznych itd. "Antologia polskiego cyberpunka" odpada, bo mam już ją za sobą :)

Happy hacking
2022-05-09 10:31

#144 DJGraco

Jest jakaś książka antologia polskiego cyberpunka czy jakośtak. Ni wiem czy to mam, bo straciłem dysk w styczniu a kpie zapasową miałem wcześniej to będę musiał sprawdzić. Jak będę mieć to podeślę zainteresowanym osobom na priva.

2022-05-11 10:24

#145 Paulinux

Hah, właśnie napisałam że to już mam za sobą. Kocham Eltena i zbiorową nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. W sensie wiem, że chciałeś pomóc, ale.. widzisz jak to wygląda i łapiesz się za głowę.

Happy hacking
2022-05-11 11:14

#146 matius

Ja akurat tego nie mam, ale mogę podzielić się "trylogią ciongu". Jest to właśnie w klimatach cyberpunkowych. Jeszcze nie czytałem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2022-05-11 11:27

#147 DJGraco

Tak to jest jak się nie czyta postów do końca a byłem w dość głośnym środowisku jak odpowiadałem a wola pomocy była silniejsza :D

2022-05-11 15:24

#148 Celtic1002

Cześć.
Przychodzę z zagwostkąsłuchowiskową.
Kiedyś, lata temu, zdaje się Lasy Państwowe, wypuściły słuchowisko na płycie o leśniczym Adamie Lorecie. Ja tą płytę kiedyś miałam, ale ponieważ nie ma mnie w domu rodzinnym, nie wiem, czy ta płyta gdziekolwiek i jakkolwiek istnieje. A pamiętam, że słuchowisko było tak fajnie zrobione, że lubiłam do niego wracać i teraz też zapragnęłam je sobie odświeżyć. Niestety, w internecie, jakbym nie wpisała, znaleźć go nie mogę. Czy ktoś z Was może przypadkiem je posiada i mógłby się podzielić?
Z góry dzięki za pomoc.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2022-05-11 16:55

#149 daszekmdn

Znasz tytuł? Łatwiej by było poszukać.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edited 2022-05-21 00:22

#150 DJGraco

Mi się właśnie wydaje, że nie zna sądząc z treści posta

2022-05-21 10:05

#151 Celtic1002

Nie znam niestety
-- (daszekmdn):
Znasz tytuł? Łatwiej by było poszukać.

--

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2022-05-21 13:46

#152 wrzos33

Witajcie. Poszukuję następujących pozycji:
Jabłoński Artur Jak pisać, żeby chcieli czytać (i kupować). Copywriting & Webwriting
Steven Pinker Piękny styl. Przewodnik człowieka myślącego po sztuce pisania XXI wieku
Paweł Tkaczyk Narratologia. Umiejętność opowiadania historii tkwi w Tobie od zawsze. Opanuj ją i rozwiń.
Format dowolny.
Gdyby ktoś posiadał i zechciał się podzielić będę ogromnie wdzięczna. Mój adres mail: aneta.wawrzos@gmail.com
Z góry, dziękuję i pozdrawiam.

2022-05-29 09:37

#153 Zuza

Nieaktualne,Cześć. Poszukuję książki Andrzeja Sapkowskiego "Wiedźmin ostatnie życzenie". Może być w formacie txt, lub word.

Boże, błogosław obsługę
klienta.
Edited 2022-06-13 22:59

#154 Numernabis

Poszukuję w wersji audio:
E L James - Wyzwolony. „Nowe oblicze Greya” oczami Christiana
to jest tom 3.5
czyta Mikołaj Krawczyk

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-07-01 12:43

#155 paula1

Witajcie, czy ktoś z Was posiada serię książek o Harry Potterze w bardzo dobrej jakości w formacie txt? Potrzebuję na już

2022-07-21 08:50

#156 paula1

Mój e-mail to: paulina.serokos@gmail.com

2022-07-21 08:50

#157 Celtic1002

Nadal poszukujesz?
-- (Numernabis):
Poszukuję w wersji audio:
E L James - Wyzwolony. „Nowe oblicze Greya” oczami Christiana
to jest tom 3.5
czyta Mikołaj Krawczyk

--

Anna Frankowska
2022-07-23 16:38

#158 Numernabis

Przeczytałem w txt,ale chętnie przyjmę audio :)

2022-07-23 17:01

#159 Celtic1002

Zaraz podrzucę linka na prv.
-- (Numernabis):
Przeczytałem w txt,ale chętnie przyjmę audio :)

--

Anna Frankowska
2022-07-23 17:21

#160 Snajper22

Poszukuje Całej serji FNiN w audio.
W miejscach, w których sprawdzałam, to znajdywałam tylko pojedyncze części.
Z góry dziękuje.

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2022-08-25 23:19