Poszukuję książki
Back to Literatura#141 matius
Poszukuje literatury z klimatu cyberpunka. Durzo walki, fabuła też żeby była dobra.
#142 Numernabis
Algorytm wojny Michała Cholewy
#143 Paulinux
A ja też chętnie coś okołocyberpunkowego bym poczytała, ale bardziej nie o walce, a o konceptualnych społeczeństwach, zjawiskach okołotechnologicznych itd. "Antologia polskiego cyberpunka" odpada, bo mam już ją za sobą :)
#144 DJGraco
Jest jakaś książka antologia polskiego cyberpunka czy jakośtak. Ni wiem czy to mam, bo straciłem dysk w styczniu a kpie zapasową miałem wcześniej to będę musiał sprawdzić. Jak będę mieć to podeślę zainteresowanym osobom na priva.
#145 Paulinux
Hah, właśnie napisałam że to już mam za sobą. Kocham Eltena i zbiorową nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. W sensie wiem, że chciałeś pomóc, ale.. widzisz jak to wygląda i łapiesz się za głowę.
#146 matius
Ja akurat tego nie mam, ale mogę podzielić się "trylogią ciongu". Jest to właśnie w klimatach cyberpunkowych. Jeszcze nie czytałem.
#147 DJGraco
Tak to jest jak się nie czyta postów do końca a byłem w dość głośnym środowisku jak odpowiadałem a wola pomocy była silniejsza :D
#148 Celtic1002
Cześć.
Przychodzę z zagwostkąsłuchowiskową.
Kiedyś, lata temu, zdaje się Lasy Państwowe, wypuściły słuchowisko na płycie o leśniczym Adamie Lorecie. Ja tą płytę kiedyś miałam, ale ponieważ nie ma mnie w domu rodzinnym, nie wiem, czy ta płyta gdziekolwiek i jakkolwiek istnieje. A pamiętam, że słuchowisko było tak fajnie zrobione, że lubiłam do niego wracać i teraz też zapragnęłam je sobie odświeżyć. Niestety, w internecie, jakbym nie wpisała, znaleźć go nie mogę. Czy ktoś z Was może przypadkiem je posiada i mógłby się podzielić?
Z góry dzięki za pomoc.
Anna Frankowska
#149 daszekmdn
Znasz tytuł? Łatwiej by było poszukać.
#150 DJGraco
Mi się właśnie wydaje, że nie zna sądząc z treści posta
#151 Celtic1002
Nie znam niestety
-- (daszekmdn):
Znasz tytuł? Łatwiej by było poszukać.
--
Anna Frankowska
#152 wrzos33
Witajcie. Poszukuję następujących pozycji:
Jabłoński Artur Jak pisać, żeby chcieli czytać (i kupować). Copywriting & Webwriting
Steven Pinker Piękny styl. Przewodnik człowieka myślącego po sztuce pisania XXI wieku
Paweł Tkaczyk Narratologia. Umiejętność opowiadania historii tkwi w Tobie od zawsze. Opanuj ją i rozwiń.
Format dowolny.
Gdyby ktoś posiadał i zechciał się podzielić będę ogromnie wdzięczna. Mój adres mail: aneta.wawrzos@gmail.com
Z góry, dziękuję i pozdrawiam.
#153 Zuza
Nieaktualne,Cześć. Poszukuję książki Andrzeja Sapkowskiego "Wiedźmin ostatnie życzenie". Może być w formacie txt, lub word.
klienta.
#154 Numernabis
Poszukuję w wersji audio:
E L James - Wyzwolony. „Nowe oblicze Greya” oczami Christiana
to jest tom 3.5
czyta Mikołaj Krawczyk
#155 paula1
Witajcie, czy ktoś z Was posiada serię książek o Harry Potterze w bardzo dobrej jakości w formacie txt? Potrzebuję na już
#157 Celtic1002
Nadal poszukujesz?
-- (Numernabis):
Poszukuję w wersji audio:
E L James - Wyzwolony. „Nowe oblicze Greya” oczami Christiana
to jest tom 3.5
czyta Mikołaj Krawczyk
--
Anna Frankowska
#158 Numernabis
Przeczytałem w txt,ale chętnie przyjmę audio :)
#159 Celtic1002
Zaraz podrzucę linka na prv.
-- (Numernabis):
Przeczytałem w txt,ale chętnie przyjmę audio :)
--
Anna Frankowska
#160 Snajper22
Poszukuje Całej serji FNiN w audio.
W miejscach, w których sprawdzałam, to znajdywałam tylko pojedyncze części.
Z góry dziękuje.
Cormac McCarthy, "Droga"