Poszukuję książki
Back to Literatura#341 Monte
Chyba tego nie mam @Matius.
#342 paula1
Hej, poszukuję całej sagi Wiedźmina. Czy ktoś z was ma książki w wersji mobi bądź epub? Znalazłam bardzo dobry konwerter clever.pdf.pl, tj. konwerter online i dzięki niemu mogę skonwertować te formaty. Czy mógłby ktoś podrzucić pliczki na priv? Z góry dziękuję. Mój nick to paula1
#343 Numernabis
Do jakiego chcesz formatu to konwertować?
Poszło na Priv
#344 paula1
Do txt. Jak masz mobi lub epub to spokojnie, bo akurat ten konwerter, przez który ja konwertuję daję radę z tymi formatami.
#345 Celtic1002
Tego nie mam, a chętnie poproszę.
-- (matius):
A najnowszą masz? 'Percy Jackson i kielich bogów"? BO ja mam.
-- (Celtic1002):
Już podesłałam. :)
--
--
Anna Frankowska
#346 Monte
Ja też poproszę.
#347 matius
Wrzuzcę na dyska google
#348 matius
Poszło na priv.
#349 Numernabis
Poszukuję audiobooka:
Joanna Jax - Powiew Nadziei
#350 wrzos33
O o o, ja również dopisuję się do listy chętnych na audiobook Pani Jax.
#351 Kat
Panią Jax posiadam, więc chętni niech mi się jutro przypomną, to się podzielę.
Za to ja chętnie przytulę drugą część super produkcji "Zima świata" Kena Folletta.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#352 matius
Na priw poleci.
-- (Kat):
Panią Jax posiadam, więc chętni niech mi się jutro przypomną, to się podzielę.
Za to ja chętnie przytulę drugą część super produkcji "Zima świata" Kena Folletta.
--
#353 skrzypenka
Szukam książki "Anna Jagiellonka" Maria Bogucka
#354 Natalia2000
Witajcie,
Poszukuje kontynuacji tych książek , dalszych części jeśli w ogóle są, nie czytane jeszcze nic autorów ale poszukuje na przyszłość , bo podobno nie mam całych serii.
W wersjach elektronicznych
George Martin
Posiadam takie pozycje, czy mam wszystko czy czegoś Mi brakuje?
Chleb i ryby, manna z nieba, mgły odpływają o świcie, nie wolno zabijać człowieka, Plik zatytułowany opowiadania, piaseczniki, pieśń dla elianny, pieśń lodu i ognia 1 gra o tron, starcie królów, nawałnica mieczy, stal i śnieg, krew i złoto, uczta dla wron, cienie śmierci, uczta dla wron sieć spisków, taniec ze smokami, przystań wiatrów,
JRR Tolkien
Tolkien
Drzewo i liść Oraz Mythopeia
Beren i Luthien
Dwie wieże, Elven Songs, Hobbit czyli tam i z powrotem, kowal z podlesia wielkiego, łazikanty, niedokończone opowieści, O Tuorze i jego przybyciu do Gondolinu, Opowieść o Tinuviel, powrót króla, przygody tomka bombadła, rudy dzir i jego pies, silmarilion, turambar i foalok, wyprawa,
Brakuje Mi czegoś? Jeśli tak byłabym wdzięczna za podesłanie, z ogromnym spokojem.
Zaczęła mnie również interesować seria bogowie olimpijscy, nie mam żadnej części.
to już teraz mam takie jak kroniki rodu cane, Czerwona piramida i ognisty tron. to wszystko?
syn neptuna, zagubionyheros, dom hadesa, krew olimpu, znak ateny.
złodziej pioruna, morze potworów, klątwa tytana, bitwa w labiryncie, ostatni olimpijczyk, archiwum herosów.
pamiętniki półbogów,
#355 Zuza
Nieaktualne. Poszukuję serii: "Baśniobór" Brandona Mula. Obojętnie w czym :)
klienta.
#356 skrzypenka
szukam całego cyklu książek "Rodzina Monet" autor Weronika Marczak
#357 Natalia2000
Kochani, poszukuje w wersji elektronicznej kilku tomów Stiega Larsona pt Milenium, • Zamek z piasku, który runął (2007)
David Lagercrantz
• Co nas nie zabije (2015)
• Mężczyzna, który gonił swój cień (2017)
• Ta która musi umrzeć (2019)
w wersji elektronicznej.
#358 skrzypenka
Szukam książki "OSTATNIA JAGIELLONKA", autor Janowski Aleksander
#359 Numernabis
Nieaktualne
#360 mustafa
Chyba nie.
1 mam w SP, ale 2 już czytana przez Wróbla a 3 przez Kosiora
-- (skrzypenka):
Hej, kiedyś zrobiono superprodukcje z książki "korona śniegu i krwi" Elżbiety Herezińskiej. Pamięta to ktoś? No i kolejne części są czytane już w daisy. Czy z nich też jest superprodukcja? Bo ja zaczęłam sobie drugączytać brajlem kiedyś, ale jakoś nie skończyłam z wielu przyczyn. Chcę kiedyś jednak do tego wrócić.
--