propozycje do zrealizowania dla innych chętnych

Shut the box

Started by pates 9 posts last post 3 days ago

Cześć, kolejna propozycja gierki ode mnie. Myślę że zasady kojażycie, a jeśli nie to w skrócie rzucamy dwiema kostkami. Wynik rzutu musimy jakby pokazać po przez wpisanie liczb w zakresie 0 9, które go tworzą. Haczyk jest taki, że nie możemy tych cyfrr wykożystać więcej niż raz.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nie, nie i jeszcze raz nie, mamy tego odpowiednik, wojna się nazywa :D
TU i tu wystarczy enter dawać
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Najnudniejsza gra na świecie.
po co mi sygnatura?

Wątek przenoszę, bo myślę, że absolutnie nikt nie będzie zainteresowany tą grą. Jak ktoś chce odmużdżacz, mamy to z glową kota, mamy też wojnę, gdzie wystarczy wciskać enter.
po co mi sygnatura?

Wojna to coś innego jest

Ale tu i tu praktycznie Enter tylko wciskasz.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No nie do końca. Sprawdź zasady, jakieś główkowanie jednak jest potrzebne.

Sprawdziłem, grałem. Najlepszą taktyką jest poprostu wciskanie enter jak najszybciej, żeby przeciwnik nie czekał zbyt długo. Niezależnie od próby zastosowania innej taktyki. Ale jest na tym forum, to jak ktoś będzie mial ochotę, to śmiało.
po co mi sygnatura?

No to chyba o innej grze mówimy albo coś, bo mi nigdy wciskanie entera nic nie dawało zwłaszcza jak miałem wyczerpaną pulę cyfr z której mogłem dobierać do wyniku.