Moim zdaniem jedynie master, tak by było sensowniej.
po co mi sygnatura?
Teoretycznie tak, w praktyce czy przeszkadza jak jest teraz? Mi niet.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Moim zdaniem tylko master, bo może się zrobić bałagan. Nie mamy systemu kickowania, robimy stół i ktoś wchodzi w trakcie gry i zaczyna nam przeszkadzać wysyłając zaproszenia. Wiem, że skrajna sytuacja, ale możliwa
To chyba zależy od sytuacji. Robić kolejne pole? chyba nie. Wybrać na sztywno którąś z opcji? chyba też nie. Z drugiej strony nie wydaje mi się to jakoś wybitnie upierdliwe więc chyba co będzie, to będzie.
no pole to na bank nie
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Master. Tak jest wszędzie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Pytanie pozostaje takie. Gram sobie z daszkiem. Chcemy zaprosić balteama, Ja mam go w kontaktach, daszek nie. Daszek jest masterem stołu. Balteam uznał, że nie będzie go jakiś Zbyszek czy Jurek zapraszać, więc ma ustawione, że przyjmuje zaproszenie od kontaktów. Musi mi przekazać specjalnie mastera, żebym ja balteama zaprosił. Nie uważacie, że to komplikuje sprawy? To znaczy ja oczywiście uważam, że wasze argumenty są słuszne, ale tak rozważam różne warianty.
po co mi sygnatura?
ehm, to to każdy z kontaktów mastera może zapraszać. Jeśli ktoś zacznie spamować, to nara z kontaktó, nie wiem na ile to realne i ile z tym zabawy.
Tu i tak dużo z nas ma siebie w kontaktach itd.
Dobra, zostawiam, jak jest. Jeśli się stworzy realny problem, bardzo łatwo to zmienić. Na razie wątek przenoszę, bo zdania są mocno podzielone.
po co mi sygnatura?