Witajcie! Tak jest, Elten jest z nami już od trzech lat. :) Niech więc będzie mi wolno być pierwszym, który mu złoży życzenia. Rok temu życzyłem mu wzrostu stabilności, tego, by autor wreszcie wziął się do roboty i ponaprawiał, co do naprawienia było. Sądzę, że życzenie owo się spełniło. Tak więc w tym roku będę życzyć przede wszystkim ludzi, którzy zobaczą, że Elten już jest stabilny i działa, jak należy. Życzę Eltenowi jak największej ilości aktywnych osób, i by powróciło do nas jak najwięcej userów. Trzy latka to już poważny wiek, dzieci umieją już mówić, są pełne energii. Czasem wywiną jakiś dowcip i trzeba potem ten bałagan naprawiać. Miejmy nadzieję, że Elten takich dowcipów będzie robił jak najmniej. A jak już, to że wszystko błyskawicznie naprawić się uda. Dziękuję wam wszystkim za to, że tu jesteście i wspieracie oraz tworzycie Społeczność Eltena. Z najlepszymi życzeniami, Dawid Pieper PS. Elten 2.0 pojawi się dzisiaj, jakoś po południu. Dawid Pieper Dawid Pieper
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Wszystkiego najlepszego eltenie. Zdrowia szczęścia pomyślności tortu chipsów mnustwo gości. Niech się w tobie żaden wirus nigdy tutaj nie rozprzestrzenia. To ode mnie są te właśnie skromne małe me życzenia.
Witam! Rzeczywiście, przypisałem do instalatora złe uprawnienia i próba pobrania go ze strony powodowała błąd. Już wszystko działa, dziękuję za zgłoszenie. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Dzieciaczek do trzech lat siedzi sobie z rodziną i się uczy, ale w wieku trzech idzie do przedszkola, czas na poznanie nowych ludzi i naukę rozmawiania. Eltenie, życzę ci jak najwięcej użytkowników i jak najmniej hejterów debili!
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
No to Eltenku sto lat! Dużo gości, radości no i wiecznej stabilności w ramach dobrej używalności. Aha. No i multiplatformowości, oczywiście w miarę możliwości. :D :) Dawidzie dzięki!
Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
Ja już wielokrotnie składałem Eltenowi, jego twórcom i userom życzenia, ale oczywiście się dołanczam kolejny raz. Wszystkiego najlepszego, jak najlepszej stabilności, jak najmniej awarii i błędów, dobrych wersji Iphonowych i Androidowych i jak najmniej spamerów i innych trolli, ale nie tortu i hipsów, bo po takiej mieszance mogła by być rewolucja róży. Dawidzie- w wieku trzech lat dzieci raczej nie umieją mówić nawet średnio, aczkolwiek zdarzają się wyjątki.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Wszystkiego najlepszego dla Eltena. Oby się rozwijał, przechodził bezpiecznie przez różne zawirowania które mogą się zdarzyć i miał jak najwięcej użytkowników