o gdzie można znaleźć wszystkich, całą listę? ja tylko widzę aktywnych , ale całej listy nie mogę znaleźć, taaaaak, mam przyjemność Cię znać, bra! Odpalamy liastę wszystkich użytkowników (Ponad 2000 faaajnie) i robimy zbiór ludzi, których kiedykolwiek chociaż raz widziałem: DJGraco, djkrissu, djsenter, Frankosia Drummer, jamajka, kazek5p, lola, lukaszenka, mikolajholysz, narid, Natalia2000, nsoft15, nuno69, Paulinux, Piciok, Puszkin, Siciliano, sweetangel, Tygrysica, violinist, zegarmistrz, Zuzler.
W końcu mogę to napisać! @Zuza, wskakuje na moją listę. Jednak warto było czekać, przynajmniej ja tak uważam. Mam nadzieję, że pokazałem się z dobrej strony hehe
Moja lista za tem wygląda chyba tak. Osoby znane, czyli takie, z którymi się rozmawiało. Dj Graco, Daszekmdn, Lola, Skrzypeńka, Pitef, Zuza, Mara, Sanklip, Misiek, paulinabuczynska98, mucha, Piotr, Ewelinka, proszczok2137, violinist, Kazek5P, krystian43, Zywek, Adasadula, Pietia. Osoby znane, ale z etapu szczyla, pewnie mnie nie pamiętają no ale. Damianzegarek, Agata.D, Julitka, Wiolinistka. Jak kogoś pominąłem, jest to możliwe, to krzyczeć. Hehe.