A kto to jest hazel96?
2 likes
O, serio? A, To ja też @hazel96 dzień dobry na liście znanych gdzieś tam użyszkodników.
Dziękuję, Bardzo miło było Cię poznać, Dawid! :) Przepraszam, jeśli coś źle napisałam, jeszcze mówie nie dobrze po polsku :D
-- (pajper):
Na moją listę wskakuje ArcticMoon, otwierając kolekcję spotkań międzynarodowych. :)
Dzięki za miło spędzony czas!
--
-- (pajper):
Na moją listę wskakuje ArcticMoon, otwierając kolekcję spotkań międzynarodowych. :)
--
Napisałaśwszystko bardzo dobrze koleżanko:).
-- (ArcticMoon):
Dziękuję, Bardzo miło było Cię poznać, Dawid! :) Przepraszam, jeśli coś źle napisałam, jeszcze mówie nie dobrze po polsku :D
-- (pajper):
--
--
-- (ArcticMoon):
-- (pajper):
--
--
A ja dopisuję do listy poznanych Pajpera i Julitkę.
a ja dopisuję do listy optymistkę
Na moją również. Miło było poznać! <3
-- (pajper):
Na moją listę wskakują iskierka1983 i zubers87. :)
--
-- (pajper):
Na moją listę wskakują iskierka1983 i zubers87. :)
--
Edited
2 likes
Do mojej listy dołącza Agata.D. Bardzo miłe spotkanie. A w najbliższym czasie prawdopodobnie dołączy do niej jeszcze sporo osób. :)
1 likes
-- (iskierka1983):
A ja dopisuję do listy poznanych Pajpera i Julitkę.
--
Oj Magdaleno, a mnie to już nie pamiętasz z grudnia? :D
2 likes
Ja do swojej listy też dopisuję Lwicę. Miło było poznać i mam nadzieję na kolejne spotkanie.
4 likes
Do mojej jlisty doliczam Marcysię. ;)