EltenLink

Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę

Back to Integracja Eltenowiczów

#1 pajper

Witajcie wszyscy!
Dzisiaj wpadło mi do głowy, w związku z poznaniem kolejnej osoby ze środowiska, by założyć ten temat tym bardziej, że był takowy na Klango i cieszył się dość dużą popularnością.
Myślę, że nazwa mówi sama za siebie.

W moim wypadku lista prezentuje się tak:
ambulocet, Celtic1002, grzegorzm, helenkagd, jamajka, magdar1999, mikolajholysz, moozgish

Pozdrawiam,
DP

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2017-08-22 23:59

#2 misiek

Ja znam Łukasza 1993258 i Celtic1002. Może nie bezpośrednio z reala, ale swego czasu sporo rozmawialiśmy
na Skype i tp. Byćmoże jeszcze ktoś by się znalazł, ale aktualnie po nickach nie kojarzę. A tak z reala-
byćmoże ma tutaj konto mój dawny kumpel Grzesiek Pietruszewski lub inny kumpel Dominik Szuchnicki, ale
tego nie wiem. Równie dobrze może być tutaj wiele osób, które znam.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2017-08-23 00:10

#3 jamajka

Moja lista jest ciekawa, bo jednych znam z reala przed eltenem, nawet przed klango czasem, a niektórych
najpierw przez internet. No więc, z reala i od dawna znam: klaudia27, moozgish, nickjonasbrothersfan,
olastenka, alissa, balteam, djsenter, jablecznik, kacperkucyk, longshoot, żywek. Są też osoby, które najpierw
poznałam przez internet, a potem się spotkałam: pajper, celtic1002 i mikolajholysz.

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2017-08-23 19:38

#4 Elanor

A ja w realu znam tylko użytkownika o wdzięcznym nicku Rylotek111.
Chyba, że o czymś nie wiem.

2017-08-24 20:56

#5 rylotek111

OoooOO. Jakżesz mi miło. Wywołany do tablicy o wdzięcznie dźwięcznym nicku rylotek111 zgłasza się i również
przyznaje się do tej jakże cennej znajomości z użytkownikiem Elanor. Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!
Gdyby mi się ktoś jeszcze przypomniał, kogo nie wymieniłem, to się upomnijcie. Wiecie. Chodzi mi o takich,
których znam w realu, bo kojarzyć to kojarzyć mogę przelotnie wielu, no ale co z tego, jak praktycznie
nie znam. :P

Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
2017-08-25 14:06

#6 johnson

Z reala napewno znam hryńka. Chodziło się parę lat razem do klasy. Żywek, grzesiek, longshoot to kolejni
moi dobrzy znajomi. Gdybym miał dalej się rozpisywać, to raczej z imienia i nazwiska. Jak zauważyłem,
moja pamięć trochę zawodzi, więc wiele nicków mogłem zapomnieć.

2017-08-25 20:36

#7 zywek

Taa, Johnsona się zna. Znam jeszcze użytkowników: ja-majka, czy jak to się tam pisało, przedchwilny,
Longshoot, Puszkin chyba tkai miał nic, no i nie wiem czy kogoś jeszcze znam stąd. Ogólnie znam jakoś
mało osób tak wam powiem. Chciałbym poznać Pajpera np no i nie wiem kogo jeszcze stąd.

2017-08-27 15:34

#8 hryniek

A ja znam.. Na pewno Żywka, Johnsona, prawdopodobnie kojarzę użytkownika JaMajka, ale to były tak dawne
czasy, że ja ledwo topamiętam, znam też użytkowniczki Alissę i Ewelinkę, no i wiadomo Puszkina, Violinista
i chyba lista mi się skończyła, jeżeli kgoś pominąłem to pragnę przeprosić go z tego miejsca. :)

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2017-08-28 01:07

#9 zywek

A, no właśnie, nie przedchwilnego tylko Hryńka tutaj, czy Hrynka tam jak to sę piszę to zawsze mam z
tym problem. Alisse też znam, a bynajmniej widziałem ją zresztą była na kilku obozach koncentracyjnych
na których byłem. Violinista też znam, zapmniałem o tym wspomnieć.

2017-08-28 02:42

#10 Puszkin

A zatem moja lista przedstawia się następująco: Żywek, Hryniek, Johnson, Alissa, Violinist, Longshoot
i na pewno jeszcze parę innych osób, ale teraz nie pamiętam.
Aaa no i jeszcze zapomniałem dodać do mojej listy użytkownika Grzegorzm, przez 8 lat był ze mną w klasie.

2017-08-29 11:30

#11 misiek

Obozach koncentracyjnych- dobre.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2017-08-30 00:42

#12 jamajka

O masz, nooo, dobre! Rzeczywiście, jak byliśmy na tych obozach, to ostatnio wszyscy tak chorowali, że
mogli wyglądać dosyć adekfatnie... :d

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2017-08-30 12:25

#13 Celtic1002

No, to tak. Pewnie wszystkich nie wymienię, bo to będzie jeden wielki misz masz. :D Alissa, Annabeth,
grzegorzm, Hazel96, Jamajka, Mikolajholysz, moozbisz, nie wiem, czy poprawie napisałam, jak coś, to przepraszam,
Pajper, Puszkina bardziej kojarzę niż znam. Nie wiem, czy tu się zakładał, ujawniał, ale Piciok na pewno,
Olastenka, no i nie wiem, pewnie ktoś jeszcze, ale nie pamiętam. :D Aa, Nickjonasbrothersfan i Klaudia27,
jeśli to ta Klaudia, o której myślę. :D

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2017-08-31 14:02

#14 Puszkin

Noom to tak jak ja, też niestety tylko Cię kojarzę, a nie znam.

2017-08-31 16:40

#15 misiek

Angelika- my się znamy z neta. Możesz teraz mnie nie kojarzyć, ale swego czasu trochę rozmawialiśmy i
pisaliśmy.

2017-09-01 00:24

#16 Puszkin

Aaa gdzieś na forum Łysy napisał, że mnie zna, natomiast ja Cię w ogóle jakoś chyba nie kojarzę.

2017-09-01 01:05

#17 Celtic1002

@Łysy Serio? :O

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2017-09-01 10:17

#18 Puszkin

Też mnie to zdziwiło, w każdym razie w którymś wątku coś było, teraz nie pamiętam gdzie, a niedawno czytałem
:D

2017-09-01 12:27

#19 misiek

Już jakoś tak jest, że osoby mnie nie kojarzą czemu nie wiem. Grzesiek- znamy się z Klango. Angeliko-
a nie zauważyłaś tego, że w prawie każdym poście zwracam się do ciebie po imieniu? Swego czasu rozmawialiśmy
głównie o Milkinc, ale nietylko. Z tego co pamiętam poznaliśmy się na grupie.

2017-09-02 00:37

#20 Celtic1002

Zauważyłam, ale nadal Cię nie kojarzę. :D

Anna Frankowska
2017-09-02 16:21