Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#1 pajper
Witajcie wszyscy!
Dzisiaj wpadło mi do głowy, w związku z poznaniem kolejnej osoby ze środowiska, by założyć ten temat tym bardziej, że był takowy na Klango i cieszył się dość dużą popularnością.
Myślę, że nazwa mówi sama za siebie.
W moim wypadku lista prezentuje się tak:
ambulocet, Celtic1002, grzegorzm, helenkagd, jamajka, magdar1999, mikolajholysz, moozgish
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 misiek
Ja znam Łukasza 1993258 i Celtic1002. Może nie bezpośrednio z reala, ale swego czasu sporo rozmawialiśmy
na Skype i tp. Byćmoże jeszcze ktoś by się znalazł, ale aktualnie po nickach nie kojarzę. A tak z reala-
byćmoże ma tutaj konto mój dawny kumpel Grzesiek Pietruszewski lub inny kumpel Dominik Szuchnicki, ale
tego nie wiem. Równie dobrze może być tutaj wiele osób, które znam.
#3 jamajka
Moja lista jest ciekawa, bo jednych znam z reala przed eltenem, nawet przed klango czasem, a niektórych
najpierw przez internet. No więc, z reala i od dawna znam: klaudia27, moozgish, nickjonasbrothersfan,
olastenka, alissa, balteam, djsenter, jablecznik, kacperkucyk, longshoot, żywek. Są też osoby, które najpierw
poznałam przez internet, a potem się spotkałam: pajper, celtic1002 i mikolajholysz.
#4 Elanor
A ja w realu znam tylko użytkownika o wdzięcznym nicku Rylotek111.
Chyba, że o czymś nie wiem.
#5 rylotek111
OoooOO. Jakżesz mi miło. Wywołany do tablicy o wdzięcznie dźwięcznym nicku rylotek111 zgłasza się i również
przyznaje się do tej jakże cennej znajomości z użytkownikiem Elanor. Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!
Gdyby mi się ktoś jeszcze przypomniał, kogo nie wymieniłem, to się upomnijcie. Wiecie. Chodzi mi o takich,
których znam w realu, bo kojarzyć to kojarzyć mogę przelotnie wielu, no ale co z tego, jak praktycznie
nie znam. :P
#6 johnson
Z reala napewno znam hryńka. Chodziło się parę lat razem do klasy. Żywek, grzesiek, longshoot to kolejni
moi dobrzy znajomi. Gdybym miał dalej się rozpisywać, to raczej z imienia i nazwiska. Jak zauważyłem,
moja pamięć trochę zawodzi, więc wiele nicków mogłem zapomnieć.
#7 zywek
Taa, Johnsona się zna. Znam jeszcze użytkowników: ja-majka, czy jak to się tam pisało, przedchwilny,
Longshoot, Puszkin chyba tkai miał nic, no i nie wiem czy kogoś jeszcze znam stąd. Ogólnie znam jakoś
mało osób tak wam powiem. Chciałbym poznać Pajpera np no i nie wiem kogo jeszcze stąd.
#8 hryniek
A ja znam.. Na pewno Żywka, Johnsona, prawdopodobnie kojarzę użytkownika JaMajka, ale to były tak dawne
czasy, że ja ledwo topamiętam, znam też użytkowniczki Alissę i Ewelinkę, no i wiadomo Puszkina, Violinista
i chyba lista mi się skończyła, jeżeli kgoś pominąłem to pragnę przeprosić go z tego miejsca. :)
#9 zywek
A, no właśnie, nie przedchwilnego tylko Hryńka tutaj, czy Hrynka tam jak to sę piszę to zawsze mam z
tym problem. Alisse też znam, a bynajmniej widziałem ją zresztą była na kilku obozach koncentracyjnych
na których byłem. Violinista też znam, zapmniałem o tym wspomnieć.
#10 Puszkin
A zatem moja lista przedstawia się następująco: Żywek, Hryniek, Johnson, Alissa, Violinist, Longshoot
i na pewno jeszcze parę innych osób, ale teraz nie pamiętam.
Aaa no i jeszcze zapomniałem dodać do mojej listy użytkownika Grzegorzm, przez 8 lat był ze mną w klasie.
#11 misiek
Obozach koncentracyjnych- dobre.
#12 jamajka
O masz, nooo, dobre! Rzeczywiście, jak byliśmy na tych obozach, to ostatnio wszyscy tak chorowali, że
mogli wyglądać dosyć adekfatnie... :d
#13 Celtic1002
No, to tak. Pewnie wszystkich nie wymienię, bo to będzie jeden wielki misz masz. :D Alissa, Annabeth,
grzegorzm, Hazel96, Jamajka, Mikolajholysz, moozbisz, nie wiem, czy poprawie napisałam, jak coś, to przepraszam,
Pajper, Puszkina bardziej kojarzę niż znam. Nie wiem, czy tu się zakładał, ujawniał, ale Piciok na pewno,
Olastenka, no i nie wiem, pewnie ktoś jeszcze, ale nie pamiętam. :D Aa, Nickjonasbrothersfan i Klaudia27,
jeśli to ta Klaudia, o której myślę. :D
Anna Frankowska
#14 Puszkin
Noom to tak jak ja, też niestety tylko Cię kojarzę, a nie znam.
#15 misiek
Angelika- my się znamy z neta. Możesz teraz mnie nie kojarzyć, ale swego czasu trochę rozmawialiśmy i
pisaliśmy.
#16 Puszkin
Aaa gdzieś na forum Łysy napisał, że mnie zna, natomiast ja Cię w ogóle jakoś chyba nie kojarzę.
#17 Celtic1002
@Łysy Serio? :O
Anna Frankowska
#18 Puszkin
Też mnie to zdziwiło, w każdym razie w którymś wątku coś było, teraz nie pamiętam gdzie, a niedawno czytałem
:D
#19 misiek
Już jakoś tak jest, że osoby mnie nie kojarzą czemu nie wiem. Grzesiek- znamy się z Klango. Angeliko-
a nie zauważyłaś tego, że w prawie każdym poście zwracam się do ciebie po imieniu? Swego czasu rozmawialiśmy
głównie o Milkinc, ale nietylko. Z tego co pamiętam poznaliśmy się na grupie.
#20 Celtic1002
Zauważyłam, ale nadal Cię nie kojarzę. :D
Anna Frankowska