Blind shel classic- co myślicie.
Back to inne#221 misiek
Pates, nie wiem czy widziałeś, ale ja chciał bym takiego udźwiękowionego Sony ericssona w995 z flagowymi możliwościami. E52 nie podobała mi się nigdy.
#222 dariusz.1991 Archived
Misiek, ja też bym chciał flagowca, ale skoro go nie ma, zdecydowałem się na rozwiązanie najbardziej optymalne dla mnie.
#223 misiek
Albo Motorolka v3 z prawdziwego zdarzenia. Fakt, że telefon był niedorobiony, ale bardzo ładny.
#224 papierek
To nie wątek o tym
#225 magmar Archived
A link do producenta gdzie?
Mówisz piszcie petycje więc opublikuj łącze na publicznym forum.
#226 pates
@Misiek kojażę.
@Darek to było do Magmar o asusie, pisała o małym telefonie więc podsunąłem ciekawe rozwiązanie.
#227 magmar Archived
Jak mały jest ten asus?
#228 magmar Archived
To też nie jest firma przodująca w produkcji telefonów.
#229 pates
Hmmm, do czego ci to porównać? Powiedzmy, że ciutkę większy samsung s 10 e, napewno większe od iphona se 2020, ale nie przesadnie wielkie. Fajnie leży w dłoni.
#231 nuno69
Z braku laku podrzucam taka troche wieksza strone
https://audiogames.net/list-games/
Czy to cos jest w stanie ja wgl zaladowac? Jak tak to czy mozna plynnie przewijac?
#232 dariusz.1991 Archived
Wieczorem to sprawdzę.
#233 magmar Archived
Pates, czy ja dobrze rozumiem, telefon, który poleciłeś jest większy od S10E?
Dziękuję, postoję.
#234 magmar Archived
Może to kogoś zainteresuje, właśnie napisałam do Blindshella czy nie mogliby włączyć funkcji hotspot. Im więcej głosów tym lepiej.
Po wysłaniu wiadomości wyskoczyły mi kontakty do całej grupy.
#235 pates
@Magmar ja powiem tak. Na papierze jest, ale jak dla mnie to nie. Zobacz czy gdzieś w twojej okolicy go nie mają, i weź w rękę.
#236 nuno69
A co jak nie ma modułu? Szczerze wątpiężeby posłuchali, bo i tak doją gruby hajs na ludziach
#237 magmar Archived
Działa mi Xperia więc się nie zastanawiam, a przez rok może się wiele wydarzyć.
#238 pates
Raczej mało takich powstanie niestety
#239 magmar Archived
Więc zostanie mi Blindshell jak padnie mi Xperia nie rozumiem tylko tego jakby to ująć pogardliwego podejścia do tematu.
#240 dariusz.1991 Archived
Nuno, strona działa.