można zaznaczać jakie kategorie chcemy, ale można by było dodać opcję tworzenia własnych kategorii.
Myślę, że by to urozmaiciło grę, sędziują i tak gracze, więc nie będzie jakichś problemów.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
polecam to zrobić jako pole edycji z możliwością wklejenia listy rozdzielanej przecinkami. Dzięki temu jak zrobię super hiper listę, którą ludzie będą chcieli dodawać do swoich gier, to po prostu będą mogli ją wklejać.
Happy hacking
albo presety potem by Paulinux 50 kategorii :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Propozycja do przemyślenia, ale nie teraz. Ale bardzo mi się podoba. Ja to w ogóle widzę taką listę, którą każdy sobie tworzy i wrzuca na serwer z pozycji gry. Pytanie, czy się nie zrobi tam śmietnik.
po co mi sygnatura?
No to musisz ręcznie akceptować, albo każdy może wrzucić maks 3 na serwer
Po zmianach pajperowych wezmę się za większe rzeczy. Bo i tak, prawdopodobnie po zmianach czeka mnie jakaś tam przebudowa, znowu testowanie i tak dalej, wywalenie połowy tabel serwerowych itp.
po co mi sygnatura?
Docelowo plan na życie mam taki: Mamy kategorię łatwa, średnia, trudna. To, co się w nich znajdzie, to się jeszcze potem bardziej uzgodni. No i własny wybór, i dopiero wtedy powinno się pokazywać lista z checkboxami. Ale zaraz po własny wybór, na tej samej liście niżej pokazywane by były listy użytkowników i na nich domyślnie też po kolejnym tabulatorze można będzie zaznaczać i odznaczać poszczególne kategorie. Potem button dodaj kategorię, z dwoma polami, czyli nazwa, kategorie, wpisuj po średnikach i przycisk ok. Automatycznie dodawały by się do tabeli serwerowej pod tytułem państwa-miasta categories. Problem mam z tym taki, że obecnie rzeczy w kategoriach są stringami w aplikacji, a to by nie mogło być stringiem, bo jak się wyświetli niemcowi porządna kategoria od paulinux, to na zawał padnie, więc może podepnę to pod mechanizm, który już mam, czyli słowniki? Taki Paulinux deklarował by od razu język paczki i wtedy można by odfiltrować, że niemcowi to tego nie pokazuj, bo chuja to da.
po co mi sygnatura?