Wątki archiwalne

Elten Event 2019

Started by Julitka 922 posts last post 7 years ago Closed Page 26 of 47

wlasnie a kuchnia to tes bardziej cos dla mniej osob.

podobnie jak spacerowiczow mozna podzielic np na tych co chca do restauracji, sklepow albo od tak spacerowac niewiadomo gdzie.

#503 2 likes

No hej, ale są zajęcia, które ze spokojem mogą się odbywać równolegle. Showdown i sprzęty np. Przecież grają 4 osoby na raz, reszta niech sobie idzie merać Iphona czy coś.
Kuchnię i wizaż jeśli ktoś zrobi, to przecież ile to może zająć?

taak ja tes mysle ze da sie to laczyc.

#505 2 likes

Inna kwestia, jak by z tym koncertem być miało. Kto co by śpiewał i podkłady ;) Mam tylko nadzieje, że będzie twórczość własna a nie same covery ;).
Czy będzie gdzieś podany jakiś plan dnia co o której godzinie? Bo na Tyflowystawę bym wpadł chętnie. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#506 2 likes

Co do hotelu też się zgadzam tj bez obowiązków. Nie wiem jak inni, ale ja mam rodzinkę z małym dzieckiem, a to jednak zabiera trochę czasu.

mamy juz prawie po weekendzie.
przybyly jeszcze jakies glosy do ankietky?

#508 2 likes

Tomecki załatwiałeś sprzęt? Bo jak nie, to mogę z panem dyrektorem pogadać, który tam się tym zajmuje.

#509 1 like

To swoją drogą możesz spróbować.

4 lipiec.
to jest data kiedy bede na 100 procent wiedziec,czy mi sie finansowo uda pojechac na zlot, czy tes nie.
wtedy przyjdzie renta, popatrze ile mam na koncie ogolnie, i sie zasiadzie za te finanse i sie to przeliczy.
i wtedy powiem jak to u mnie wyglada.

Hmm. No to jak to mówią raz kozie śmierć.
Zgłosiłem się na wyjazd, ale że tak powiem jeszcze nie jestem pewien uczestnictwa ze względu na finanse. Ale jak wypali, to czy ktoś był by zainteresowany ewentualnymi warsztatami z obsługi systemu mac os? Ewentualnie jakimś pokazem moich wątpliwych umiejętności djskich?

denis ja mam podobnie.
tes questja finansow.

no ... od 28 do 30 ma elten nie dzialac.
takze mam taka cicha nadzieje ze albo do tego 28 albo do tego 30 beda informacje o tym, ile to wszystko bedzie kostowac.

#514 2 likes

Na chwilę obecną zgłoszeń jest 51.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Było pisane od 320 na 3 dni. Jest to kwota przybliżona więc wiesz na co się nastawiać.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

ale to sie pewnie jeszcze troche zmieni, skoro juz nas jest 50, ta cena troszeczke pojdzie nadol.

Na 320 zł. CIę stać, ale na 330 już nie tak. Lepiej założyć ciut wyższą cenę.

ja mam gorna granice 600 ale te600 tylko w skrajnym przypadku. ideal byl by *400, i te 400 wraz z mojim pociagiem ktory kostuje 240.
jak to b edzie cos ponad 400 to juz sie bede grubo zastanawiac.

#519 2 likes

No to jak pociąg kosztuje 240 i dodamy do tego 320, no to nijak 400 Ci nie wyjdzie. Sorry, matematyka do bezlitosna nauka.

Za 160 zł. 400 - 240 daje 160 zł. nie zzorganizujesz w Polsce pobytu trzydniowego. Nastawiaj się na 600