No hej, ale są zajęcia, które ze spokojem mogą się odbywać równolegle. Showdown i sprzęty np. Przecież grają 4 osoby na raz, reszta niech sobie idzie merać Iphona czy coś. Kuchnię i wizaż jeśli ktoś zrobi, to przecież ile to może zająć?
Inna kwestia, jak by z tym koncertem być miało. Kto co by śpiewał i podkłady ;) Mam tylko nadzieje, że będzie twórczość własna a nie same covery ;). Czy będzie gdzieś podany jakiś plan dnia co o której godzinie? Bo na Tyflowystawę bym wpadł chętnie. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
4 lipiec. to jest data kiedy bede na 100 procent wiedziec,czy mi sie finansowo uda pojechac na zlot, czy tes nie. wtedy przyjdzie renta, popatrze ile mam na koncie ogolnie, i sie zasiadzie za te finanse i sie to przeliczy. i wtedy powiem jak to u mnie wyglada.
Hmm. No to jak to mówią raz kozie śmierć. Zgłosiłem się na wyjazd, ale że tak powiem jeszcze nie jestem pewien uczestnictwa ze względu na finanse. Ale jak wypali, to czy ktoś był by zainteresowany ewentualnymi warsztatami z obsługi systemu mac os? Ewentualnie jakimś pokazem moich wątpliwych umiejętności djskich?
no ... od 28 do 30 ma elten nie dzialac. takze mam taka cicha nadzieje ze albo do tego 28 albo do tego 30 beda informacje o tym, ile to wszystko bedzie kostowac.
ja mam gorna granice 600 ale te600 tylko w skrajnym przypadku. ideal byl by *400, i te 400 wraz z mojim pociagiem ktory kostuje 240. jak to b edzie cos ponad 400 to juz sie bede grubo zastanawiac.