Archiwum Czerwonej Księgi

[Rozwiązane] [Zmiana] [Pozostałe] Najlepsze wyniki w grach zbyt mało pokazują wyników.

Started by balteam 12 posts last post 2 days ago Closed

#1 1 like

Widać tylko top25, za chwilę w każdej grze to będzie nieosiągalne dla 99% ludzi.
Fajnie jakbym zapisywał wynik i bym dostawał info na którym miejscu jestem, nawet jeśli potem go nie zobaczę w najlepszych wynikach.
Same najlepsze wyniki to powinno być top 100.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Dwie kategorie wyników. Najlepsze wyniki i najlepsi userzy. Jak jest user dobry, to wiadomo, że zapełni albo zapołowi tablicę rekordów. Potrzebne jest zatem poznać, kto jest drugim najlepszym userem i trzecim. I dwudziestym piątym.
INFP

#3 2 likes

Bo bez sensu wpisywanie 15 wynikóœ pod rząd jednego użytkownika.

#4 1 like

Z sensem, widać ile brakło mi do poprzedniego oraz jak mój wynik prezentuje się na tle innych. Ja się tym posiłkowałem, żeby wiedzieć czy to różnica kosmetyczna, czy idąca w tysiące punktów. Upieram się przy dwóch kategoriach.
INFP

#5 1 like

Dokładnie, dwie kategorie spoko.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Bardzo proszę.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Ale że czo? Zrobione, czy commit?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Jakąś godzinkę czy dwie temu poszła aktualizacja Skeeta.
#StandWithUkraine

No tylko szkoda, że wyniki się poszły bujać. Oo, z audiomemory też wyleciały.
Happy hacking

#10 1 like

Hihi, dobrze, przynajmniej muszą się starać od początku. <3

#11 1 like

Nie poszły. Musisz uruchamiać Eltena z trybu dewelopera. Tam on nie ma dostępu do tabel wyników, bo od razu śmieszki by kazały Codexowi sobie wpisać milion punktów i po zabawie.
#StandWithUkraine

Rozwiązane.