Archiwum Czerwonej Księgi

[Odrzucone] [Błąd] [Pozostałe] file manager nie nadpisuje szybkiej akcji

Started by balteam 10 posts last post 3 days ago Closed

Mam stary file manager w szybkich akcjach, szkoda, że jak pobrałem nowy, to się nie nadpisał, może warto by to dodać? Niech sięnadpisze, albo chociaż od nowego eltena niech skróty do starych programów spadną z pulpitu.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Czy to jest aktualne?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

a teraz to nie wiem, ale jak wydana wersja 3.0 została, to szkoda tracić czasu, większość pobrała do tej pory.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ten problem nie został nigdy rozwiązany, ale to dlatego, że było to bardzo trudne.
Nowe API programów jest absolutnie, zupełnie, całkowicie różne od starego i zmienił się cały sposóļ inicjalizacji.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Co mam z tym zrobić?

zamknąć i nie dodawać pracy Pajperowi :)

A gdyby zrobić jak w NVDA, że minimalna i maksymalna wersja Eltena? taki manifest

Elten 3.0 to umie, rozpoznaje aplikacje po API Version.
Ale Elten 2.x nie umiał i dlatego nie mamy migratora, bo on nie umie przekazać info co było aplikacją, w dodatku starą.
#StandWithUkraine

Innymi słowy, jeśli Elten 3.1 na przykład zerwie kompatybilność (choć nie planuję, to hipoteza), to będzie się dało to zrobić. Przy migracji z Eltena 2, nie.
#StandWithUkraine

W związku z tym odrzucamy.