Prawdę mówiąc, nie wyrobię się
Back to Archiwum Eltena#21 misiek
Też tego rozwiązania nie popieram.
#22 denis333
Niby większość użytkowników jest za tymi zmianami. To ja teraz w sumie nie wiem gdzie ta większość się schowała :P
#23 jamajka
Myślę, że ci, którzy byli za grupami zaczną się wypowiadać, jak grupy wejdą. Podobno wersja ma być do majówki. Czyli w ciągu przyszłych dwóch tygodni będą wszystkie fora na nowo, jak rozumiem. TO po co się mają wypowiadać, jak jszcze czekają?
#24 mucha
ja nie wiem ale jak dal mnie stary układ był wpożądkumogliście go zostawić do puki grup nie wprowadzicie
#25 patrykkubaszczyk Archived
mucha wpunkt
--Cytat (mucha):
ja nie wiem ale jak dal mnie stary układ był wpożądkumogliście go zostawić do puki grup nie wprowadzicie
--Koniec cytatu
#26 zywek
Ale czy wy nie rozumiecie, że grup prywatnych nie będzie i tak?
Będą te grupy jako fora tylko moderowane przez innych ludzi. Śmieszne.
#27 monstricek
Prywatne, chyba, też będą jako fora, tylko z ograniczonym dostępem dla wszystkich, kto nie jest w tej grupie.
#28 Julitka
Oczywiście, że grupy prywatne się pojawią!
Nastąpi to z czasem, bo pewne rzeczy trzeba wprowadzać powoli, ale zmiany nie skończą się na zmienieniu kilku nazw forów na grupy!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#29 daszekmdn
Czyli teraz dowiadujemy się. że prywatne grupy wejdą kiedyś? Fajnie.
#30 pajper
Yyyy, a skąd ta plotka? Prywatne grupy wejdą wraz z publicznymi, w Eltenie 2.3.
Od strony serwera są z resztą już gotowe.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#31 patrykkubaszczyk Archived
to kiedy będą?
#32 pajper
Przepraszam, ale aż muszę...
23 listopada 2081r.
Nie, nie wiem, po prostu. Obecnie, niestety, mam zmartwienia inne, a nazywają się trzy dni i trzy kolokwia w przyszłym tygodniu.
#33 lukasz1993258
Bez wzglendu nato, kiedy będom, to ja poczekam
#34 lukasz1993258
skoro nie wiadomo kiedy grupy wejdą wrzycie, to tym bardziej tante wątki powiinno się przewrucić, taka jest moja opinia. i wżadnym wypadku nie pisze tu tego, aby urazić czy skrytykować autora.
#35 pajper
Przecież papierek to tłumaczył. To, najzwyczajniej, niemożliwe. Nie można jednocześnie nad czymś pracować i nad tym nie pracować.
#36 lukasz1993258
to to wiem, jak tylko wyraziłem sfoje zdanie co do tego tematu
#37 misiek
Patrykkubiszczyk- grupy pojawią się w styczniu na jesieni.
#38 patrykkubaszczyk Archived
nie przekrztałcaj nazwiska
#39 DJGraco
Patryk, Łysy tylko ironizował, to jego poczucie humoru.
#40 papierek
dość, panowie. A dla tych co pytali się, kiedy się grupy pojawią, zapraszam do pierwszego posta w tym wątku.