1 likes
I to jest właśnie powód, dla którego kilka dni temu pożegnałem się z mirandą. Gg to dzisiaj muzeum, ostatnio przyłapałem się na tym, że dopiero teraz dostrzegam jak mało osób tam jest i kiedy ostatnio przez to z kimś pisałem. Niedawno na mojej liście na 70 osób aktywna była słownie 1. Wszystkie natomiast na messengerze. Dodatkowo to wieczne przycinanie, niedostarczanie wiadomości. Bye, Miranda. Kupę lat przeżyliśmy, ale to już nie twoje czasy.
słyszałem, że jak sie ma starą wtyczke facebooka z 2017 roku, to takiego problemu nie ma.
1 likes
Ola, olej to na przynajmniej 24H i spróbuj ponownie.
No, i użytkowniczka a stenka musi wysłać zdj twarzy
kurczaczki odemnie też fb. chciał zdjęcie , a na drugi dzień tylko wystarczyło zmienić hasło , gdy to już zrobiłam to miranda nie pokazywała mi kątaktów
trzeba poczekać i sprubować potem
Konto było konfigurowane. niestety, ale znowu jest kłopot
u mnie narazie też chociaz przedwczoraj też znowu mnie blokneli :d u musiałem tylko zmienić hasło i potwierdzić posty i komentarze i w tedy odblokowali..
1 likes
Facebooka blokują, o-jej...
Może przynajmniej ludzie zmienią go na coś innego?
Mi się nic nie dzieje. Wtyczka z 19.05.2018. Może też przez to, że odpalam fb na moment?
Może przynajmniej ludzie zmienią go na coś innego?
Mi się nic nie dzieje. Wtyczka z 19.05.2018. Może też przez to, że odpalam fb na moment?
Ale zato na strone wejść morzesz