Na różnice w postrzeganiu kolorów tych samych rzeczy, na szybkość działania, na to, czy się bardzo drze i o ile się da przyciszyć bez słuchawek, na różnice w wielkości...
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Testery kolorów nawet na tych telefonach dla niewidomych źle działają. Na przykład BlindShel - niedość, że sam w sobie jest g**nem to ten tester kolorów nie działa lepiej niż w TapTapSee.
Akurat tę funkcję mają rozwinąć w niedalekiej przyszłości. -- (Adasadula): Testery kolorów nawet na tych telefonach dla niewidomych źle działają. Na przykład BlindShel - niedość, że sam w sobie jest g**nem to ten tester kolorów nie działa lepiej niż w TapTapSee.
A jaki miałabym w tym interes. Jeśli coś takiego wejdzie w życie zrobię prezentację, jeśli nie publicznie przeproszę.
-- (misiek): Tak sobie tłumacz i oszukuj się dalej. -- (magmar): To coś co się przykłada do ubrań. Wasz znienawidzony BS ma do tego odpowiednie podzespoły.
--
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Co z tego, że jest, jak telefony mają aparaty zrobione do zdjęć, a nie testera kolorów i na razie z tego, co ja wiem to tylko urządzenie dedykowane rozpozna kolory poprawnie. Jak się mylę to sprostujcie.
bs nie ma żadnych podzespołów, ma aparat tak jak każdy telefon i jest obarczony tymi samymi dokładnie obwarowaniami co iphone czy samsung. W efekcie w praktyce nie ma sensownego telefonu, który rozpozna sensownie kolory niestety.
po co mi sygnatura?
This site uses cookies to enhance your experience.