Forum

jakaś fajna gierka survivalowa multiplayer

Gry audio (dyskusja ogólna)

michal---

#1 ·

Cześć. Czy aktualnie jest jakaś dobra gra survivalowa podobna do survive the wild, któa najlepiej nie jest klonem? Ja od zamknięcia survive the wild nic takiego nie zauważyłem, ale moży wy coś wiecie
Tralalalalaaaaaaaaaaaaaa!

mojsior

#2 ·

ano jest coś takiego nie wiem czy podobne do stw bo w to jeszcze nie grałem.
Jest to gra survivalowa właśnie gdzie musisz budować róznego rodzaju barykady, bronie żeby bronić się przed nacirającymi goblinami, zombiakami czy innym plugastwem.
Masz se swego rodzaju bazę, którą rozbudowujesz, wydobywasz drewno, surowce które ci mają pomóc przetrwać.
Mamy dwie różnice między stw po pierwsze gra jest płatna, ale nie jakoś wybitnie droga, po drugie jest single player.
Więcej szczegółów jest pod tym linkiem
https://forum.audiogames.net/topic/58668/draugnorak-ragnarok-meets-the-undead-apocalypse/

lalar123

#3 ·

Gra jest trudn ostrzegam. Grałem w nią ale za wiele nie zrobimy na początku a musimy przetrwać bo owe plugastwo jak tylko zapada noc rozpoczyna atak a my mamy 10 Hp. ja nie umiem sobie poradzić i z pokonaniem tego i z złapaniem czegoś w sidła. Bo jak się złape i ja pójdę z shiftem w prawo by to złapać jest crack i stworek się uwolnił. to tyle z mojej strony. Gra nie jest zła ale strasznie trudna gdy nadchodzi noc a musimy przetrwać do następnego dnia do godziny 6:00 a.m. By gra nam się zapisała. No i to tyle chyba.
Cholerne wstrętne sample w suno!

patricus

#4 ·

pujdz kolo barykady to ci nie przywala.
an error occurred, please press the meow button to continue.

martinus

#5 ·

dokładnie tak. Najlepiej nie opuszczać terenu tej naszwej wzmocnionej barykady. Wtedy przetrwamy każdy atak. I rozwalać stwory tylko wtedy, gdy podchodzą blisko. Jest lets' play jak to pokazywał chris wright
May the force be with you!

michal---

#6 ·

tak, on to fajnie pokazywał
Tralalalalaaaaaaaaaaaaaa!

LordKiller

#7 ·

Jest gra multiplayer life in nature ale nie grałem bo to NBM studios. Ale draugnarok jest mega, mam już ulepszoną bazę i worek bo straciłem plecak i są też przygody a w nocy trzeba zostać w bazie żeby cię nie zabili.

martinus

#8 ·

gdyby to było na jakimś steamie albo gogu, to chętnie bym kupił i przetestował. Chodzi mi o draugnorag

LordKiller

#9 ·

Ale czemu? Co ci przeszkadza w Itch.io?

martinus

#10 ·

dostępność, i cena przede wszystkim.

pates

#11 ·

Że co proszę?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zuza

#13 ·

Jest dostępne.