EltenLink

Easy audio to video converter

Back to Oprogramowanie

#1 daszekmdn

Powstał właśnie nowy konwerter audio do MP4, dzięki któremu możecie skonwertować dowolny plik na format video i wrzucić na Youtube bądź gdziekolwiek indziej.
Wiem, że tego typu programów jest kilka, jednak różnie bywa z ich dostępnością oraz aktywnością linków do pobrania. Taką appką był np napisany kiedyś przez użtkownika Hermis501 program Audio 2 video, który jednak zdążyłem zgubić, a link jest raczej martwy.
EATVC to proste, przyjazne i dostępne narzędzie do konwersji dowolnego pliku audio do formatu MP4.
Możesz do tego wykorzystać swój procesor, lub kartę graficzną Nvidia wspierającą NVENC.
Wybierz plik audio, plik jpg i gotowe.
Plik wynikowy zawsze zapisywany jest pod tą samą nazwą co plik audio, w podkatalogu Converted w folderze aplikacji.
Możesz wybrać enkoder audio (AAC lub Flac). Jeśli wybierzesz AAC, pojawi się dodatkowo opcja wyboru bitrate.
https://tdprograms.ovh/pfiles/EasyAudioToVideoConverter.rar

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2026-02-25 07:40

#2 misiek

Twoja rbota?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2026-02-26 04:27

#3 daszekmdn

Tak

2026-02-26 07:46

#4 daszekmdn

Została wydana wersja V0.2.
0.2
09.03.2026
Dodano:
Opcję umożliwiającą generowanie wizualizacji niebieskiej fali dźwiękowej, jeśli nie chcemy używać pliku jpg i zostawiać statycznego obrazu;
Możliwość otwarcia pliku pomocy i strony internetowej;
Skróty klawiaturowe dla przycisków Start i Wyjście;
Ulepszenia interfejsu graficznego dla osób widzących;
Dźwięk informujący o rozpoczęciu konwersji.
Naprawiono / zmieniono:
Przyciski „Przeglądaj” są teraz opisane bardziej jasno, informując czy służą do wyboru obrazu czy pliku audio;
Zmieniono dźwięk informujący o zakończeniu konwersji.
Link ten sam co w pierwszym poście.

2026-03-09 12:55