przytulnemiejsce.pl
Back to Sieci społecznościowe#141 violinist Archived
dlatego więc z bólem serca musieliśmy zamknąć serwer ale jak najbardziej każdy jest mile widziany wystarczy tylko poprosić o konto i tye.
#142 violinist Archived
Witajcie!
W imieniu całej administracji pragnę poinformować, iż serwer został opłacony na kolejny rok do przodu.
Dziękujemy wszystkim tym którzy wpłacili datek na serwer. To dzięki wam, ten serwer może istnieć i dalej sie rozwijać.
Zapraszamy do nas tych, co jeszcze nie dołączyli, zgłaszajcie się do któregoś z nas po konto.
Ponadto informujemy, że mamy już swoją grupę na telegramie! :) aby dołączyć do naszej grupy, użyj poniższego linku:
http://t.me/przytulnemiejsce
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłych i owocnych rozmów! :)
#143 daszekmdn
Serwer zamknięty, a grupa otwarta. Niezbyt to logiczne.
#144 violinist Archived
nie zamknięty tylko jest system kont ze względu na spamerów to do nich należy mieć pretensje że tak się musiało wydarzyć.
#145 AXM04
aha, xD
-- (violinist):
nie zamknięty tylko jest system kont ze względu na spamerów to do nich należy mieć pretensje że tak się musiało wydarzyć.
--
#146 Adasadula
Dziękujemy wszystkim tym którzy wpłacili datek na serwer. Hahh, a ja słyszałem że się junczołeś że nikt niechce płacić :O. Poza tym brak informacji o banie, jak kolwiek podpartej punktem regulaminu? Ja przepraszam bardzo za taki miły przytulny serwer którego przytulna i miła administracja banuje przytulnych i miłych urzytkowników xdd
#147 violinist Archived
ty sobie sam na bana zasłużyłeś byłeś chamski wredny dla ludzi i dla mnie a co do wpłat to ludzie wpłacili ile trzeba było.
#148 AXM04
Czyli sugerujesz, że człowiekiem nie jesteś? Hmmmm
-- (violinist):
ty sobie sam na bana zasłużyłeś byłeś chamski wredny dla ludzi i dla mnie a co do wpłat to ludzie wpłacili ile trzeba było.
--
#149 DJGraco
Oj dobra Panowie przestańcie się gryźć.
#150 AXM04
BTW to bym apelował, by pierwszy wpis został zredagowany. Ten serwer nie jest już otwarty. A pierwszy wpis wpowadza użytkowników w błąd.
#151 daszekmdn
Nie opowiadając się nawet za żadną stroną konfliktu fakt jest faktem, że administracja mocno ceni sobie kolesiostwo i prywatę uznaje za opcję do bana dla użytkownika czy coś :D.
Chamski i wredny dla ludzi, to pojęcie bardzo w ww wspomnianej społeczności względne. Administracja i jej ulubieni użytkownicy mogą, inni nie. Mógłbym tu wiele powiedzieć, przytoczyć zeznania świadków na różne nadużycia, ale po co rozkręcać gównoburzę?
#152 violinist Archived
wpis zmodyfikowany
#153 Adasadula
Byłeś chamski wredny dla ludzi, proszę o przykład. To ja się dowiadywałem od osób trzecich że mnie obgadywałeś za plecami, i kto tu jest chamski i wredny :P
-- (violinist):
--
#154 AXM04
Pomijając fakt, że nie do końca wiem o co chodzi z nazywaniem serwera TT pół otwartym, xD
To wypada dodać o magicznie znikających kontach użytkowników nie odpowiadających administratorowi serwera...
#155 daszekmdn
Trudno się nie zgodzić.
Ja NP dowiedziałem się cytuję, że skoro ja nie wpuściłem Violinista do siebie a przecież mogę robić co mi się tylko podoba bo jestem administratorem (to jego słowa) to ja nie będę tam i dlatego skasowano mi konto, w ogóle bez żadnej początkowo informacji co jak i dlaczego xD.
Kolejny raz pokazuje to profesjonalizm tego usługodawcy.
#156 markus1234
A u mnie jest taka dziwna rzecz, że jak gdy się łączę z tym serwerem, to nic mi nie pokazuje: ani kanałów, ani urzytkowników. Czy coś się zmieniło, jeśli chodzi o ten serwer? Mam wersję tt classic 5.6.3.
#157 DJGraco
A może uaktualnij do nowszej wersji teamtakla?
#158 violinist Archived
ooooo panie. zaktualizuj się do najnowszej wersji i wyślij jeszcze raz dane logowania bo mieliśmy jakiś czas temu przebudowę serwera a po drugie musisz sobie zaznaczyć, że serwer jest szyfrowany.
#159 mucha
debilizm w najczystrzej postaci. Jak dobrze, że nie mam doczynienia z tym serwerem. Z tego co tu czytam to sprzeczki jak by kłóciło się dwóch ośmio latków o zabawkę
#160 nuno69
@adajakcitam, akuratty bardzo czesto zaslugujesz sobie na wpiernicz. Nie wiem co sie dzialo na PM i w sumie mam to w dupie, ale ksoro serwer sto ii siedza tam ludzie to albo sa tam desperaci albo nie jest tak zle jak mowicie