Wątki archiwalne

Reha for the blind in Poland 2018 i 2019 (integracyjnie)

Started by gadaczka 153 posts last post 6 years ago Closed Page 7 of 8

zaraz założę. Jeszcze poproszę o nr tel jakoś najlepiej na prv, bo to jednak publiczne jest i możemy się zgadywać. W ogóle grupa może zostać do różnych eltenowych spotkań przy najmniej do momentu gdy tutaj takiej funkcjonalności nie będzie.

Tak, grupa może zostać.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Mnie możesz też dodać. Ostatecznie będę.

#124 2 likes

@Mikolaj: Odważyłem się, ale stres jest. ;) Mam problem z wychodzeniem do ludzi i komunikacją z nimi po za rodziną, szkołą i internetem. W szkole to tylko z kilkoma osobami. Trzeba było cos z tm zrobić ;). Namówiony zostałem, sprzęt sobie pooglądam i ludzi spotkam pewnie i cieszę się, z tego, że jadę. Nie wiem jak opisać odczucie, ale tak jak bym wybierał sie w podróż odkrywczą. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dobra, trza ustalić o której i gdzie?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#126 2 likes

Ja to raczej jak kogoś spotkam przypadkiem, jakoś szukać ludzi w tłumie ciężko będzie.

#127 1 like

Podsumowując.
Będę w Laskach w niedzielę kręcił się koło kaplicy po mszy, tak od 12:00 do ok. 13:00. Więc wtedy chętnych poznania mnie zapraszam.
Co do jutra, nie wiem, w razie czego piszcie prywatnie, jeśli akurat na mnie wam zależy, bo na resze nie będę, ale pod PKIN mogę podejść na chwilę z kimś choć kilka słów zamienić, o ludzie, piszę teraz prawie jak jakaś gwiazda czy co. :P
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#128 1 like

To to będzie koło P KiN? Tego centrum nadawczego?

CO to t PKIN?

W centrum nauki kopernik, a nie w pałacu kultury.

#131 1 like

Kurczę, mój błąd.
Zapomniałem zupełnie, że tym razem reha nie w PKINie.
PKIN - Pałac Kultury i Nauki.
Ale Reha jest w Koperniku, tym lepiej, to pięć minut od nas.
No to tym bardziej możemy się zgadać.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Aaa. Jakoś nie załapałem. No od was to żut beretem Dawidzie.

Grupa jak coś już jest więc można pisać. tych, którzy do tej pory pisali dodałem, jesli nie, krzyczcie.

nie widzę u siebie tej grupy.

za moment cię dodam

Ja tymczasem umieściłem na blogu trochę informacji, jak było na Reha, Wysyłałem komuś wiadomość whatsappem bo mnie prosił i stwierdziłęm, że można się podzielić i tutaj
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

#137 1 like

Byłem, widziałem, tyłka nie urwało. :).
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#138 1 like

No mi też nie urwało. Ale sfera towarzyska w porządku. Zapewne jak zwykle :)

kogoś widziała?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

W sumie to nie jest już temat na ten wątek