Co mogę zrobić ze starymi nieużywanymi telefonami?
Back to inne#1 markus1234
Witajcie. Przychodzę z takim pytaniem. Co mogę zrobić ze starymi nieużywanymi telefonami? Posiadam w domu 3 swoje telefony, których wcześniej używałem, a teraz ich nie używam i leżą w szafce. Są to: Samsung Galaxy S6, iPhone 5S, iPhone SE 2016. Wszystkie telefony zostały wyzerowane do ustawień fabrycznych. Proszę o jakieś podpowiedzi, bo nie mam za bardzo pomysłu, co mógłbym z nimi zrobić. Nie jestem jakimś fanem telefonów, bo mnie to nie interesujee. Starczą mi 2 telefony w szafce, czyli Samsung Galaxy A70 jako zapasowy, i Samsung Galaxy m15 5G, którego używam na codzień.
#2 misiek
Jeśli działają ja przyjmę.
#3 Adasadula
Jeśli chciałbyś odsprzedać za rozsądne pieniądze / oddać, IPhonea SE 2016 bym przyjął.
#4 pates
Także mogę być zainteresowany także jak coś, pisz.
#5 daszekmdn
Za free oddawać się nie opłaca jak sprawne. Marnowanie czasu na wysyłki i pieniędzy.
#6 misiek
A dlaczego nie? To, że ty byś nie oddał za darmo i dla ciebie to marnowanie czasu nie znaczy, że dla kogoś.
#7 pates
Nie każdy też myśli tylko o pieniądzach.
#8 Natalia2000
Słyszałam, że Nsoft przyjmuje.
#9 misiek
To może niech Nsoft się wypowie?
#10 markus1234
Już sprawa jest nieaktualna. Mianowicie te 3 telefony, o których jest mowa w tym wątku zostały spakowane w siatkę do innych starych telefonów zklawiaturą i pujdą do jakiegoś Lombardu, który moja siostra wynalazła. Cieszę się z tego, bo nie będę musiał tych telefonów trzymaćw szafce i dbać o ich baterie.