Sprzedam słuchawki Sony WH 1000 XM 5
Back to Archiwum#1 pates
Witam!
Do sprzedania posiadam słuchawki wokułuszne Sony WH 1000 XM 5.
Jest to flagowy model z 2022 roku, poprzednik obecnych XM 6, wydanych w 2025 roku.
Choć model jest obecny na rynku od kilku lat nadal oferuje świetną specyfikację techniczną, oraz wrażenia dźwiękowe. Zaimplementowany system ANC aktywnej redukcji hałasu jest dalej jednym z topowych, a jakość dźwięku, płynącego z trzydziesto milimetrowych przetworników zachwyca. Wbudowana bateria pozwala na godziny pracy bezprzewodowo, jak i przewodowo.
Słuchawki działają w trzech trybach. Przewodowo, na kabelku Jack 3,5mm pasywnie, przewodowo, na kabelku włączone z możliwością używania anc lub trybu słyszenia otoczenia, a także bezprzewodowo przez Bluetooth 5.2 z każdym smartfonem czy to na Androidzie, czy IOSie. Aplikacja Sound connect zapewnia pełne możliwości dostosowania sprzętu pod siebie w każdym zakresie od sterowania ANC, przez korektory, czy zarządzanie gestami wbudowanego panelu dotykowego na prawej muszli.
Nie będę się tutaj rozwodził ani pisał marketingowo, dane można znaleść w sieci, jest to dalej bardzo dobry, świetny produkt. Sprzedaję z powodu przesiadki na nowszy model.
Słuchawki kupione w tamtym roku w sierpniu używane sporadycznie w podrużach, w stanie wizualnym oraz technicznym bardzo dobrym. W zestawie oryginalne etui. Polecam i zapraszam do zakupu, bo na prawdę warto!
Uwaga! Słuchawki w kolorze niebieskim.
#2 Julitka
Jaka jest waga tych słuchawek? Czy po niewidomemu da się spokojnie obsłużyć panel dotykowy?
#3 Julitka
I chyba nie napisałeś ceny. ;)
#4 misiek
Priv
#5 pates
@Julitka bezproblemowo się da obsłużyć panel, tam są fakt faktem gesty, ale są one po 1 proste, po 2 do zaprogramowania. Myślę, że tak 700 zł, oczywiście do negocjacji? Ja tam jestem chętny na negocjacje.
#6 misiek
Hiby i ed77 może?
#7 misiek
Ed50 i mogę dorzucić.
#8 pates
Nie. Tylko gotówka.
#9 misiek
Wystaw na ale drogo.
#10 pates
To też zrobiłem, ale tutaj też jest bo może ktoś z tąd będzie zainteresowany? Co mi szkodzi.
#11 pates
Sprzedane.