EltenLink

Sprzedam laptopa Dell Pro Max 14

Back to Archiwum

#1 pates

Witam!
Do sprzedania laptop, jakim jest Dell Pro Max 14.
Jest to urządzenie z nowej linii produktowej Della, który porzucił stare nazewnictwo XPS, Latitude, Inspiron itd. Obecnie wygląda to tak, że są 3 główne grupy Dell, Dell pro i Dell pro max, natomiast one wewnętrznie mają w sobie dodatkowe 3 stopnie znów Dell, Dell plus oraz Dell premium.
W kategorii Dell mamy laptopy dla użytkownika domowego, duchowi następcy Inspirona, Wostro. Dell Pro to sprzęt dla bardziej wymagających, szukających wyższej wydajności i funkcjonalności, dawne serie XPS, natomiast Dell Pro Max to najwyższej klasy sprzęty biznesowe i stacje robocze dla wymagającego użytkownika, który nie chce żadnych kompromisów, czyli oczywiście kiedyś Precision.
Prezentowane tutaj urządzenie to właśnie taki Precision serii podstawowej czyli 3, więc dalej bardzo wysokiej klasy urządzenie.
Prezentowany laptop posiada matrycę o przekątnej 14 cali o rozdzielczości 1920x1080 pikseli. Sercem sprzętu jest szesnastordzeniowy procesor Intel Core Ultra 7 265H ze zintegrowanym układem graficznym Intel ARC 140T. Wszystko wspierane jest przez 64 GB pamięci RAM typu LPDDR5X taktującej z prędkością 7500 mhz, aczkolwiek, choć to LPDDRX, wszystko jest na wymiennym module LP CAMM2. Co to oznacza? Ano oznacza to, że możemy pomniejszyć, jak i powiększyć naszą pamięć maksymalnie do 128 GB, zachowując bardzo wysokie transfery i przepustowość.
Dodatkowo, sprzęt wyposażony jest w 1 TB dysk SSD NVME PCIE 4.0X4, gwarantujący szybką i stabilną pracę.
Pośród dostępnych złączy do dyspozycji mamy 2 porty USB 3.0, 2 USB C 4 z Thunderboldem 4, Jacka 3,5mm, RJ45 LAN 1 GB do sieci przewodowej, czy HDMI 2.1 dla zewnętrznego ekranu.
Za łączność dba modół Intel BE 201 wspierający standardy Wi-fi 7 oraz Bluetooth 5.4, natomiast pojemna bateria o pojemności 72 WH pozwala na długie działanie sprzętu.
Podświetlana i na prawdę wygodna klawiatura choć pozbawiona przycisku menu kontekstowego, ale jakto w Dellu można to zastąpić kombinacją klawiszy fn plus prawy ctrl jest serio przyjemna, nie mogę złego słowa o niej powiedzieć, nawet jeśli bym chciał. W przycisku zasilania wbudowany jest czytnik linii papilarnych gwarantujący bezpieczeństwo podczas logowania, dodatkową warstwą zabezpieczeń jest czytnik Smart Card.
Wbudowane głośniki jak i mikrofony gwarantują bardzo przyjemne audio, a kamerka posiada fizyczną przesłonkę, więc nikt nie będzie nas podglądać. Matryca kładzie się na płask, a system chłodzenia jest wydajny i cichy, na prawdę nie wyje to jak wentylatory w suszarcce ale to w końcu mobilna stacja robocza, więc inaczej być nie może, prawda?
Gwarancja Dell Pro Support do września 2029 roku po numerze seryjnym. W zestawie oryginalny karton, zasilacz, papiery.
Zainstalowany i aktywowany legalny Windows 11 PRO.
Sprzęt praktycznie nowy sprawdzony tylko jaki jest. Cena jaka mnie interesuje to granice 5 6 tysięcy złotych. Dogadamy się, piszcie na PRV, jestem otwarty na negocjacje.
Zapraszam i pozdrawiam!

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2025-10-19 02:07

#2 zywek

Serio tylko 5/6k za takie coś? Ciekawe czemu mój xps kosztował 15 xD on nie ma drugiego slotu na nvme?

2025-10-28 17:23

#3 pates

Ma drugi slot na nvme. Czemu tylko tyle? Jak chcesz dać 15k to przyjmę heheh. Czemu by nie. Poprzeczkę ustawiam tak bo raczej mało kto kupuje tak o laptopy za 15 czy 20 k i ja też z resztą w takiej cenie raczej nie kupuję ale nie, to nie jest scam, także spokojnie.

2025-10-28 18:09

#4 zywek

Napisałem do Ciebie pv, jak będziesz miał coś tam chwilę to się odezwij czy coś.

2025-10-28 22:51

#5 pates

No odezwałem się czy coś.

2025-10-28 22:59

#6 pates

Po szło.

2025-10-30 21:39