Klient na platformy mobilne

Eltenger beta dla Androida dostępny publicznie

Started by pajper 147 posts last post 6 hours ago Pinned Page 8 of 8

#141 Edited

@Zywek tak tak wiem że nie jest wyznacznikiem. Napisałem tylko z czym działa a przecież podkreślałem wcześniej że z talk backiem nie działają te czynności.
Odpowiadałem Tomeckiemu.

#142 1 like Edited

Post VK przeniesiony do odpowiedniego wątku dot. IOS, ten też niedługo skasuję. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Czy będzie do mobilnej apki dodana opcja, aby można było oznaczać wątki i fora jako przeczytane?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Tak, w następnej becie, prawdopodobnie sama końcówka sierpnia / początek września.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Śmieszny bug, jak dostanę zaproszenie to przez androida mogę pisać w danej grupie, ale potem nawet jak napiszę kilka postów, no to na kompie i tak muszę dołączyć do grupy. No chyba, że teraz da się pisać nie będąc członkiem, ale chyba niet.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Nie wiem, czy ten problem jest ogólny i mają go wszyscy i czy był już zgłaszany, ale zauważyłam, że na aplikacji mobilnej, kiedy chciałam wejść w zalogowanych użytkowników i chyba w kontakty też, to Eltenger wywala mnie z aplikacji. Czy to jest kwestia jakiegoś błędu, czy tego, że aplikacja mobilna jest nadal w trakcie procesu ulepszania?
Give me a sign.

błąd, bo apka jest w procesie ulepszania :)
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.