Witajcie! Jak to już w historii tego programu bywało ze dwa razy, rada starszych nam się wykruszyła nieco. Nie całość, ale znaczna jej część stała się nieaktywna lub praktycznie nieaktywna. A to wymaga z mojej strony ponownego naboru, bo, co muszę przyznać uczciwie, nie na wszystko mam czas. A chociażby ogarnianie spamu, nie tak obecnego na polskich forach, ale, niestety, pojawiającego się na zagranicznych do najprostszych rzeczy nie należy. To samo tyczy się tłumaczeń, o których zwykle już nie myślę po godzinach programowania.
Dlatego osoby chętne zająć stanowisko moderatorów forów zagranicznych, jak i polskich, a także tłumaczy proszę o kontakt prywatnie. :) Oczywiście z CV, eee, chciałem napisać informacją o motywacji i przyczynach tej deklaracji. :)
Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
A czego tu nie rozumieć, jak się starasz o pracę to też musisz napisać pierdylion powodów dlaczego własnie ta praca itp, chociażby, że Ci zależy na porządku tu na forum, lubisz ten program, masz takie to a takie doświadczenie z moderacją i w ogóle dobrze się w tym czujesz, przy czym zobowiązujesz się poświęcić tyle, a tyle czasu dziennie/tygodniowo itp. i takie tam o to biega m.in z motywacją
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Jeżeli powstanie nowe forum, jestem chętna zostać moderatorem. Jak trza, to napiszę do naszego maestro prywatnie podanie z pieczątką i podpisem, ale narazie się wstrzymam, bo i tak ma za dużo spraw na głowie. Tylko może z kimś w duecie. :)