EltenLink

pat of immortality

Back to Nowości

#1 lalar123

witam. Chciałem tu opowiedzieć o fajnej i niefajnej zarazem grze. Bo Np. My sobie trenujemy zmieniamy ekfipunek ale jak spróbujemy sobie na solowej arenie gdzie niby gracz ma taki sam lewel co my ale co się okazuje my ledwo mu zadamy 1000 obrażeń a on nam 8000 Z jakiej niby paki? ano ludzie se płacą i mają wypasione postaci a nam szaraczkom dane jest byle co. Fabuła jest taka że napoczątku stego co zrozumiałem tracimy pamięć i idziemy do wodza wioski yuandao po pomoc. On nam mówi o wielu żeczach a jedynej żeczy jakiej poszukujemy to moonlight jevelbox. Gdy nam się uda to znaleźć pojawia się gostek który mówi że trzy królestwa jeśli dobże zrozumiałem zostały opanowane przez demony i my jako jedyni nieśmiertelni możemy pomóc. Jest to chyba oparte na wędrówce na zachód chińskim opowiadaniu musimy znaleść sunwukonga czy jakoś tak i innych wybrańców takich jak my. Polecam ale jest jedna hamska żecz. ja gram sobie kobietą z gildii fangcun mountain i już na pierwszym piętrze demon floor tower zaczęli atakować mnie gracze więc bądźcie ostrożni. Mamy tam różne gildie general mannor typowy warrior fangcun mountain coś jakby mnich z super ciosami jak tiger strike of endles variations mamy coś ala magów wushuan temple dragon palace i fukuo mountain. to chyba tyle przepraszam za haos ale tam dużo się dzieje.

Cholerne wstrętne sample w suno!
2025-08-22 11:39

#2 patricus

gra p2w od Chińskich scamerów tego się spodziewamy.

an error occurred, please press the meow button to continue.
2025-08-23 18:14

#3 strowbery

witajcie sorki że się wtrącę, ale gra jest naprawdę fajna i jeśli chodzi o arenę to gracze trafiają się losowi no i nie wiemy ile mają combat power. i ps zauważyłam że narzekasz na większości gier

<3 :* <3
2025-08-24 10:49

#4 Zuza

Powiecie coś więcej?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2025-08-24 23:54

#5 tomecki

To ja też się zapytam, a co. Jakiś przewodnik, skróty chociażby klawiszowe w jakiejś przetłumaczalnej lub angielskiej formie gdzieś znajdę?

2025-08-25 05:53

#6 longshoot

wszystko jest w środku gry.

2025-09-09 16:30

#7 lalar123

@strowberry no sorry jak za atakował mnie gracz na 4 piętrze demon floor i zadał mi z niczego osiem tysięcy damage mjąc level 10 no to przepraszam nie jest to cheatowaniem?

2025-09-10 12:36

#8 martinus

No w tym przypadku jest @lalar123. I coś takiego powinno być zakazane w przypadku gier multiplayer.

May the force be with you!
2025-09-10 19:58

#9 longshoot

No to napewno nie byłgracz na levelu dziesiątym, to jest wogl enie możłiwe.

2025-09-11 18:16

#10 lalar123

No tak było pokazane że jakby gdybym znim walczył, to wygrana pewna. to samo było na demon floor 1 jeden cios i zęby z podłogi zbierałem.

2025-09-13 20:45

#11 martinus

Widocznie musiał ci się trafić mocniejszy opponent.

May the force be with you!
2025-09-13 20:55