Najlepszy odtwarzacz książek tekstowych i mp3 wraz z dyktafonem na 2025 rok
Back to Tyfloelektronika#21 daszekmdn
Dla mnie dotychczas najlepszym stosunkiem funkcjonalności do ceny był Orion. Ciekawe, czy ten Orbit będzie mieć funkcję nagrywania z radia FM w rozsądnej jakości. No i ciekawe, co by powiedział na takie Spotify wrzucone np przez ADB :D.
#22 Adasadula
Problemem może być jedynie ichniejszy screenreader.
-- (daszekmdn):
Dla mnie dotychczas najlepszym stosunkiem funkcjonalności do ceny był Orion. Ciekawe, czy ten Orbit będzie mieć funkcję nagrywania z radia FM w rozsądnej jakości. No i ciekawe, co by powiedział na takie Spotify wrzucone np przez ADB :D.
--
#23 Numernabis
No i czy coś wiadomo o tym odtwarzaczu? Ktoś to zakupił, jakieś wrażenia?
#24 fraaneek
W zeszły czwartek był tyflopodcast na jego temat. Urządzenie jest w trakcie lokalizacji na Polskę. Dystrybutorem będzie Lumen.
#25 Adasadula
Jak tam z ceną?
-- (fraaneek):
W zeszły czwartek był tyflopodcast na jego temat. Urządzenie jest w trakcie lokalizacji na Polskę. Dystrybutorem będzie Lumen.
--
#26 Numernabis
Nie słuchałem, a wcześniej tu było coś, że we wrześniu ma się pojawić dlaego pytałem.
#27 Numernabis
Czy ktoś ma wiedzę w temacie SensePlayera? Czy planują jeszcze jakąś aktualizację, ostatnia była w marcu tego roku.
Były zgłoszenia, ot choćby dodanie możliwości zgłaśniania cichych audiobooków.
No i ma parę nienaprawionych błędów, dość uciążliwych.
#28 markus1234
Ja bardziej polecałbym na 2025 rok Oriona Blue. Prezentacja jest na moim blogu: https://markus1234.elten.blog/2025/11/25/prezentacja-oriona-blue-mam-go-od-19-listopada-2025-roku/