Forum

Najlepszy odtwarzacz książek tekstowych i mp3 wraz z dyktafonem na 2025 rok

Tyfloelektronika

daszekmdn

#21 ·

Dla mnie dotychczas najlepszym stosunkiem funkcjonalności do ceny był Orion. Ciekawe, czy ten Orbit będzie mieć funkcję nagrywania z radia FM w rozsądnej jakości. No i ciekawe, co by powiedział na takie Spotify wrzucone np przez ADB :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Adasadula

#22 ·

Problemem może być jedynie ichniejszy screenreader.

-- (daszekmdn):
Dla mnie dotychczas najlepszym stosunkiem funkcjonalności do ceny był Orion. Ciekawe, czy ten Orbit będzie mieć funkcję nagrywania z radia FM w rozsądnej jakości. No i ciekawe, co by powiedział na takie Spotify wrzucone np przez ADB :D.

--

Numernabis

#23 ·

No i czy coś wiadomo o tym odtwarzaczu? Ktoś to zakupił, jakieś wrażenia?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

fraaneek

#24 ·

1 likes
W zeszły czwartek był tyflopodcast na jego temat. Urządzenie jest w trakcie lokalizacji na Polskę. Dystrybutorem będzie Lumen.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Adasadula

#25 ·

Jak tam z ceną?

-- (fraaneek):
W zeszły czwartek był tyflopodcast na jego temat. Urządzenie jest w trakcie lokalizacji na Polskę. Dystrybutorem będzie Lumen.

--

Numernabis

#26 ·

Nie słuchałem, a wcześniej tu było coś, że we wrześniu ma się pojawić dlaego pytałem.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Numernabis

#27 ·

Edited
Czy ktoś ma wiedzę w temacie SensePlayera? Czy planują jeszcze jakąś aktualizację, ostatnia była w marcu tego roku.
Były zgłoszenia, ot choćby dodanie możliwości zgłaśniania cichych audiobooków.
No i ma parę nienaprawionych błędów, dość uciążliwych.

KaelaMensha2000

#29 ·

Ile trzyma na baterii orion blue, czy nagrywa z radia?

KaelaMensha2000

#30 ·

Ktoś może ma tą nową wersję Victor Reader Stream? Jak on się sprawuje?

Nivellen

#31 ·

Co z tym nowym odtwarzaczem, tyle szumu i mija prawie rok i cisza...

Nivellen

#32 ·

Szukałem w internecie i nic nie znalazłem.

Nivellen

#33 ·

Chcę coś kupić bo miałem tego starego plaxtoka i jakoś działał, ale miesiąc temu wypadł mi jak wsiadałem do pociągu i się rozleciał, teraz słucham na tlefonie, ale to niewygodne.

daszekmdn

#34 ·

Mówisz o Orbit playerze?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nivellen

#35 ·

tak chodzi mi o ten odtwarzacz, jak tu czytałem to spodobał mi się, ale nigdzie nie ma.

Numernabis

#36 ·

Też jestem ciekaw co z Tym playerem. Z opisu wygląda interesująco, ale ani widu, ani słychu.

Adasadula

#37 ·

Wychodzi na to, że lumen się wypiął. Można by z orbit researchów sprowadzać, wysyłkę powinni zapewnić, no ale interface raczej angielski co dla niektórych może stanowić problem.