youtube player
Back to Nowości, odkrycia, newsy#1 lukaszenka
Jak sama nazwa wskazuje to bardzo prosty programik do odtwarzania plików z tegoż serwisu. Przewaga nad eltenem program jest malutki odtwarza pliki natychmiastowo. Do wad należy zaliczyć wolne wczytywanie listy wyników czasem do pół minuty. Program jest w prawdzie po rosyjsku ale nie sądze by stanowiło to przeszkode ponieważ cały interface programu składa się z pola edycji listy wyników, suwaka do głośności, suwaka do przewijania oraz pola kombi do zmiany karty dźwiękowej. I teraz najważniejsze skąd można pobrać.
https://github.com/beqabeqa473/YoutubePlayer/releases/download/v0.1.2/YoutubePlayer.exe
#2 denis333
Dziękuję. Postoję. Wolę przeglądarke.
#3 lukasz1993258
asz sobie ten programik sprawdze
#4 daszekmdn
Oo, Beka, ten od Teamtalkowych audiobotów.
#5 monstricek
Tak, fajny gość i robi dość sporo dla rozwoju oprogramowania i w ogóle dostępności w krajach byłego Związku radzieckiego..
#6 zywek
A najważniejsze, że na githubie, to można będzie kiedyś jakieś pl tłumaczenie zdobyć.
#7 lukasz1993258
Ciekawy programik, naprawde
#8 lukasz1993258
tylko nie wiem dlaczego przy zamykaniu programu wyskakuje, że żądanie zostało przerwane, nie można utworzyć kanału.
#9 tomecki
Albo sprawdzić jak to gość zrobił, że mu gra na ten tychmiast i w Eltenie dodać co trzeba.
#10 lukasz1993258
No jerzeli chodzi o wyszukiwanie, to troszeczke trzeba czekać, ale tak, to to naprawde świetnie sobie radzi. i nawet sam odtważa następny film. to podobne jest do takiego programu, ktury kiedyś był, a nazywał sie minitube.
#11 cinkciarzpl
Zarąbiste.
#12 Zuzler
A linka tym można pobrać? Bo takiego czegoś właśnie, co by nie było Eltenem, przeglądarką i można by było tam odsłuchać i pobrać link od razu teraz potrzebuję.
#13 lukasz1993258
Raczej jeszcze nie, wydaje mi się, że to jest dopiero rozwijane, ale mogę się mylić.
#14 mikolajholysz
z tego co widzę używa nieoficjalnych bibliotek do youtube'a korzystających z reverse engineerowanego API.
#15 Milena132
Czyżby rozwiązał się mój problem słuchania youtube bez przeglądarki? Jak sobie radzi to z playlistami?
#16 lukasz1993258
Plejlisty to sobie chyba samo robi, to znaczy, uruchamia sie kolejny filmik, gdy się skończy popszedni.
#17 Milena132
Rozumiem. Popróbuję.
#18 lukasz1993258
polecam
#19 Milena132
Jak rozumiem pole edycyjne słóży tylko do wpisania tytułu? Szkoda trochę.
#20 lukasz1993258
tak