Fundacja Ikar, opinie oraz moje pytania.
Back to Inne#1 markus1234
Witajcie. Planuję zapisać się do fundacji Ikar, głównie żeby poszerzać swoją wiedzę informatyczną, oraz udoskonalać się w gotowaniu. I w związku z tym mam pytanie. Czy jak się zapiszę do tej fundacji, to wtedy muszę się wypisać z WTZ-ów? Jak nam dzisiaj Pan, który prowadzi zajęcia indywidualne z zakresu informatycznego opisywał tą fundację, to mnie ona zainteresowała, ale boję się tego, że jak się uda zapisać do tej fundacji, to wtedy pracownicy i kierowniczka warsztatów terapii w Rykach mogą się przyczepić, że nie uczęszczam na warsztaty, i żebym się zdecydował, czy warsztaty, czy fundacja. W związku z tym pytam kogoś, kto jest bardziej obeznany w tych sprawach, jak to wygląda? Czy jedno i drugie nie koliduje ze sobą, czy jak się decyduję na uczestnictwo w fundacji Ikar, to zostaje tylko ta fundacja i koniec?
I jeszcze drugie pytanie, tym razem do osób, które były kiedyś uczestnikami tej fundacji. Jak wygląda plan zajęć w tej fundacji, i ile takie zajęcia trwają? Czy są jakieś przerwy na obiad, czy siedzi się przez 8 godzin i zajmuje się powierzonymi zadaniami? Czekam na odpowiedzi, bo mnie to bardzo interesuje, jak taki plan zajęć wygląda.
Poza tym, zapraszam do wyrażania opinii na temat tej fundacji.
Pozdrawiam serdecznie. Marek.
#2 Zuzler
A może po prostu spytaj w wtz?
#3 Natalia2000
Dokładnie, jak powyżej, no bo z jakiej racji miałbyś rezygnować z warsztatów, nie trzyma Mi się ta hipoteza kupy, jest mało logiczna... czy mówisz o Ikar w Lublinie? Mam tam znajomych, ciekawie działają.
#4 markus1234
Dokładnie tak. Chodzi o fundację Ikar w Lublinie.