EltenLink

Fundacja Ikar, opinie oraz moje pytania.

Back to Inne

#1 markus1234

Witajcie. Planuję zapisać się do fundacji Ikar, głównie żeby poszerzać swoją wiedzę informatyczną, oraz udoskonalać się w gotowaniu. I w związku z tym mam pytanie. Czy jak się zapiszę do tej fundacji, to wtedy muszę się wypisać z WTZ-ów? Jak nam dzisiaj Pan, który prowadzi zajęcia indywidualne z zakresu informatycznego opisywał tą fundację, to mnie ona zainteresowała, ale boję się tego, że jak się uda zapisać do tej fundacji, to wtedy pracownicy i kierowniczka warsztatów terapii w Rykach mogą się przyczepić, że nie uczęszczam na warsztaty, i żebym się zdecydował, czy warsztaty, czy fundacja. W związku z tym pytam kogoś, kto jest bardziej obeznany w tych sprawach, jak to wygląda? Czy jedno i drugie nie koliduje ze sobą, czy jak się decyduję na uczestnictwo w fundacji Ikar, to zostaje tylko ta fundacja i koniec?

I jeszcze drugie pytanie, tym razem do osób, które były kiedyś uczestnikami tej fundacji. Jak wygląda plan zajęć w tej fundacji, i ile takie zajęcia trwają? Czy są jakieś przerwy na obiad, czy siedzi się przez 8 godzin i zajmuje się powierzonymi zadaniami? Czekam na odpowiedzi, bo mnie to bardzo interesuje, jak taki plan zajęć wygląda.

Poza tym, zapraszam do wyrażania opinii na temat tej fundacji.
Pozdrawiam serdecznie. Marek.

2025-07-01 21:02

#2 Zuzler

A może po prostu spytaj w wtz?

2025-07-01 21:20

#3 Natalia2000

Dokładnie, jak powyżej, no bo z jakiej racji miałbyś rezygnować z warsztatów, nie trzyma Mi się ta hipoteza kupy, jest mało logiczna... czy mówisz o Ikar w Lublinie? Mam tam znajomych, ciekawie działają.

2025-07-02 21:11

#4 markus1234

Dokładnie tak. Chodzi o fundację Ikar w Lublinie.

2025-07-02 23:19