EltenLink

#41 Lowca_Androidow

Ja mam konto, ale nie wrzucałem jeszcze nic od kiedy korzystam jedynie z gadaczki, teraz próbowałem wejść na swoje konto, mam tam jeden film wrzucony, ale jakoś nie mogę się dostać do swojego konta, to informacji co mam na koncie :(

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-02-13 16:46

#42 misiek

Ja wszystko zrobię, ale mobilnie.
--Cytat (jamajka):
A już było tak dobrze, tak łądnie było!
Wracając do tematu wątku, to, tak przy okazji pytanie, jak ktoś ma konto na youtube, ogarniacie sobie tam wszystko dobrze?

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-02-13 17:09

#43 piter9521

Ja też wolę aplikacje na iOS.

2019-02-13 18:13

#44 mucha

a ja tylko i wyłącznie komputer

2019-02-13 20:27

#45 tomecki

Komp, Android, jedna chwałą - jest ok. Wrzuciłem jeden film i dałem radę jakieś tam statystyki sprawdzać, komentarze itd chociaż tego nie jest dużo, bo to takie sobie i nie ma kontynuacji.

2019-02-13 23:20

#46 daszekmdn

Ja PC, kanałów kilka mam aktywnych.
Na telefonie czasem jedynie odtwarzam coś z YT w trasie i przychodzi mi to ciężko.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-02-14 01:09

#47 mikolajholysz

Ja dużo korzystam z hacker news, bardzo hermetycznej, angielskiej strony, siedzą tam głównie programiści ale i inni poszukujący informacji i dyskusji na bardzo wysokim poziomie. Strona jest brzydka, nieintuicyjna i hermetyczna, więc wchodzą ci, co wchodzić chcą, przez co nie ma wcale spamu, a jak coś trafi na front page to jest wartościowy news. Nic tam nie trafia samemu, wszystko opiera się na upvotes i downvotes, czyli głosach za i przeciw, im więcej głosów coś ma tym wyżej jest na stronie. Wchodząc po HN na jakiekolwiek inne formum mam najczęściej wrażenie, że na tych forach to ogromny burdel jest.

w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
2019-03-02 02:29

#48 DJGraco

Ja korzystam z forum.radiopolska.pl

2019-04-07 16:39

#49 pates

oczywiście że udzielam się. Masa blogów na blogspocie, pokemon walhalla forum, pokeserwis, komentuję na yt, jest tego więcej

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-04-18 22:41

#50 longshoot

messenger, whatsapp, teamtalk, twitter, facebook

2019-04-19 02:57

#51 Adrian

U mnie głównie facebook, gdzie jestem zapisany do grup środowiskowych ale i nie tylko. Jestem też na grupach technologicznych i o tematyce Katolickiej. Poza tym elten, którego założyłem z ciekawości no i whatsappowe grupy środowiskowe, których nie mam czasu przeglądać przez wiadomości głosowe, które jednak czyta się wolniej niż tekstówki.

2019-09-18 18:07

#52 lenka

ja jestem na facebooku v grupach.

Lenka
2019-09-18 18:12

#53 patrykkubaszczyk Archived

forum paxowo, i pare tapatalkowych forów.

2019-09-22 14:40

#54 Puszkin

Facebook, Gg, Twitter i forum.radiopolska.pl, Aaa i najczęściej teamtalk.

2019-09-22 19:06

#55 wesolek

Zależy gdzie... W google, gdy czegoś szukam, to najczęściej jedynie czytam jakie fora na temat gitar lub sportów siłowych, ale nie miałem potrzeby, by się tam wypowiadać. Poza nimi grupy na fb, jedynie. Tam więcej pytam, odpowiadam w zależności od potrzeby. :)

2021-03-18 18:57

#56 DJGraco

Forum radiopolska, handsupowo, winclub, trochę by się tego znalazło

2021-03-18 18:59

#57 monstricek

fora o rużnej tematyce, choć by vcfm.ru, oraz grupy na vk.com.

Edited 2021-03-18 19:22

#58 kazek5p

Mnóstwo grup Facebookowych, dużo youtuba i nałogowo handsupowo, czasem 4clubbers, aaa i czasem coś na chomiku do kogoś napisze, coś komuś skomentuje.

2021-09-25 01:29

#59 Agata.d

Ja raczej w internecie tak poza Eltenem mało gdzie się udzielam. Oczywiście korzystam z facebooka, jestem na kilku grupach środowiskowych i na paru ze środowiskiem nie związanych o tematyce kulinarnej, należę do kilku grup kociarzy, kilku związanych z pomocą innym, oraz wegańskich. Więcej tam przeglądam, niż sama się udzielam. Kiedyś aktywnie przeglądałam strony z fanfiction, teraz już sporadycznie mi się to zdarza, forów ogólnie nie lubię, bo ciężko się je przegląda, czasem coś tam poczytam, lecz się nie udzielam. Należę też do paru grup na whatsappie, czy telegramie, ale to grupy dla niewidomków i przez nich tworzone. No i teamtalk od czasu do czasu, kiedyś nagminnie tam wysiadywałam, teraz już rzatko.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-09-28 19:05

#60 kacper

Jak coś to parę grup na fb, czasami whatsapp, Inne fora sporadycznie hyba dla tego że trudno mi się nawigować po komentarzach, polubieniach i tym wszystkim. Z resztą moje zainteresowania nie należą do tych na temat których powstają fora i jest co komentować, albo jest poprostu tak, że dołączając do jakiegoś fora okazuje się że moje przmyślenia czy pytania już zostały wyjaśnione, poprostu nie wnikam zbyt głęboko. Z resztą zawsze lepiej na tym wychodziłem jak np poszukałem odpowiedzi w jakimś sensownym źrudle niż bawiąc się w łażenie po forach. Elten odwiedzam bo ostatnio mam trochę czasu i dla mnie jest prosty w obsłudze w przeciwieństwie do większości forów.

2022-12-23 23:05