Be My Eyes
Back to Oprogramowanie#1 Numernabis
Coś się skiepściło, Windows 10, nagle Be My Eyes ie chce się zalogować na konto google.
Zniknął też zpaska zadań gdzie był przypięty.
Uruchomiłem i zalogowałem się na innego emaila i śmiga, ale uruchamia się po angielsku mimo, że wcześniej był po polsku, w ustawieniach nie ma polskiego języka.
Miał ktoś coś podobnego?
Pod jedenastką działa narazie bez zarzutu
#2 midzi
Miałem to samo. Zresetowałem hasło na tego maila i zadziałało, oczywiście w konfiguracji login hasło, opisy mam też po angielsku, dopiero po polsku są kiedy się o nie poprosi.
#3 guliwer
U mnie to samo się zadziało kilka dni temu.
#4 Numernabis
OK, dzięki, czyli to nie tylko u mnie.
#5 DJGraco
Była aktualizacja bemyeyesa i teraz już jest jęztk polski z tym, że program jest w połowie po polsku w połowie po angielsku XD, ale opisy sięgenerują po polsku całe szczęście
#6 Numernabis
No niestety, u mnie nadal wszystko po angielsku, nawet opisy
#7 DJGraco
A spróbuj wejdź w sklep store i aktualizacje.
Ja też na początku miałem wszystko po angielsku ale po aktualizacji pojawił się już j. polski na liście
#8 Numernabis
OK, dzięki, sprawdzę, ale to w ogóle dziwadło, bo jak pisałem ja już miałem po polsku, coś się wysypało, bo nie chciał się zalogować na moje konto, a jak ponownie zainstalowałem to już jest po angielsku, a na jedenastce mam tą poprzednią wersję, loguje się na stare konto i jest całkowicie po polsku.
#9 Numernabis
OK, wszedłem w ustawienia i tutaj pokazał się język polski, ale tak jak piszesz, coś jest przetłumaczone, ale większość po angielsku, a opisy już są po polsku.