EltenLink

Sprzedam GPD Win 4 2023 Ryzen 7 7840U 32GB 2TB W11P

Back to Archiwum

#1 pates

Witam!
Do sprzedania posiadam urządzenie jakim jest GPD WIN 4.
Jest to urządzenie typu Handheld, czyli takie, które możemy chwycić w ręce i tak kożystać, aczkolwiek w porównaniu do innych handheldów, tem sprzęcik ma do zaoferowania także coś specjalnego, czyli klawiaturę fizyczną!
Sprawia to, że bezproblemowo możemy wykożystywać go jako komputerek do wsumie wszystkiego. Pogrania, poczytania książek, słuchania muzyki, przeglądania maili, itd, itd.
Urządzenie jest bardzo kompaktowe i mieści się ładnie w dwóch dłoniach. Nie jest też ciężkie, więc gwarantuje dość wysoki komfort pracy.
Jego sercem jest ośmiordzeniowy, szesnastowątkowy procesor AMD Ryzen 7 7840U, wspierany przez 32 GB pamięci RAM LPDDR5X 7500mhz, 2 tb dysk SSD M2 NVME PCIE 4.0X4 oraz grafikę Radeon 780M która jest dość znana, więc nie będę się na jej temat rozpisywać.
Urządzenie ma spusty oraz drążki wykożystujące efekt Halla, więc nie będą z czasem się zużywać.
Rama urządzenia jak i obudowa wyświetlacza wykonane są z aluminium, a reszta z wysokiej jakości plastiku.
Wszystkie przyciski możemy progrmować, dołączone oprogramowanie Motion assistant jest dostępne choć ja od siebie polecam Handheld companion wygodniejszy, ale to kwestia gustu.
Mamy czytnik kart micro SD, 2 porty USB 4 na dole i górze, port Oculink, złącze Jack.
Czytnik linii papilarnych gwarantuje wysokie bezpieczeństwo naszych danych i umożliwia łatwe logowanie się do systemu Windows 11 PRO.
Bateria wytrzymuje spokojnie kilka godzin, 6 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 1920x1080 pikseli Full HD 60 HZ można zbić do 45 nie jest prądożerny, więc tutaj nie ma się o co martwić.
Klawiatura, do której możemy się dostać przesuwając wyświetlacz do przodu jest trochę skompresowana, no ale urządzenie do dużych nie należy. Niemniej jednak pisać na niej się da i wykożystywać, choć ja polecam do prostych zadań używać tylko pada, przemapować go sobie, da się, sam tak robiłem.
Urządzenie sprzedaję z etui, pudełkiem, zasilaczem, adapterem lte podpinanym na tyle, stacją dokującą usb c z kilkoma portami usb, hdmi czy rj45 do podpięcia do sieci kablem, bo bezprzewodowo mamy wi-fi 6e i bt 5.3 Intel AX210, bardzo dobra karta sieciowa.
Polecam, sprzedaję bo kupiłem model max 2.
Proponuję jakieś 3500 zł zawszystko, ale negocjacje mile widziane.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2025-04-28 23:33

#2 pates

Nieaktualne.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2025-04-30 21:57