EltenLink

Jak na Androidzie przejść na początek/ koniec listy/ strony?

Back to android

#1 misiek

Jak w temacie :)

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-04-26 19:46

#2 Numernabis

Przjrzyj gesty talkbacka, jest tam gest, ja nie pamiętam jaki jest domyślny bo dawno sobie zmieniłem na bardziej przyjazny.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-04-26 20:16

#3 misiek

No właśnie nie widziałem nic nawet pasującego, dlatego pytam.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-04-27 02:16

#4 Numernabis

Nie pamiętam już czy to było domyślnie, edytuj któryś z gestów, którego nie używasz i przejrzyj listę dostępnych akcji.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-04-27 09:37

#5 misiek

Ok sprawdzę jeszcze.

2025-04-27 21:14

#6 misiek

Znalazłem tylko coś takiego: przenieś cursor na początek/ koniec, ale to nie działa, przynajmniej w telefonie do połączeń akurat tam gdzie mi to najbardziej potrzebne jest.

2025-04-29 18:23

#7 Numernabis

No na sam początek listy Cię nie przeniesie, nie ma takieo gestu, przenosi na początek wyświetlanej strony.

2025-04-29 18:54

#8 misiek

No to jak mam się dostać na początek listy w moim przypadku ostatnio wybieranych połączeń?

2025-04-30 01:57

#9 balteam

Przewinąć 2 palcami pewnie.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-04-30 08:04

#10 Numernabis

Czasem szybciej jest zamknąć apkę telefony i powtórnie otworzyć.
Brakuje jakiegoś gestu, który przenosi na początek i koniec listy

2025-04-30 09:24

#11 guliwer

Nie pamiętam już czy ten gest był w TB czy w CSR bo nie mam Androida już pół roku, ale raczej w CSR.
Palec góra dół i dół góra przewijał listę w góre albo dół, jak sie poczekało to przewijał na początek albo koniec listy.
Gest też mógł mi się pomylić więc z góry przepraszam jak coś pomieszałem:)

2025-04-30 17:49

#12 misiek

Właśnie o to chodzi. No cóż, będzie się właśnie tak robić.
-- (Numernabis):
Czasem szybciej jest zamknąć apkę telefony i powtórnie otworzyć.
Brakuje jakiegoś gestu, który przenosi na początek i koniec listy

--

2025-04-30 18:16