EltenLink

jak chodzić po literach i słowach w excelu?

Back to Dyskusja ogólna

#1 balteam

Bry, mam sobie np. komórkę a1, jak chodzić po słowach i po znakach nie klikając co chwila f2 po zmianie komórki? Czyli chcęsobie przejść do kolejne komórki i od razu chodzić strzałką lewo prawo po znakach, z kontrolem po słowach

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-03-02 13:23

#2 Krzycha

To ja się podłączę z pytaniem. Jak usuwać całe słowa w konkretnej komórce, bo skrót ctrl+backspace nie działa?

„Psy cyrkowe skaczą, gdy treser strzeli z bata, ale naprawdę dobrze wyszkolony pies wykonuje skok bez bata (George Orwell Folwark Zwierzęcy)
2025-03-02 16:02

#3 Adasadula

Bez F2 się nie da nestety :(

-- (balteam):
Bry, mam sobie np. komórkę a1, jak chodzić po słowach i po znakach nie klikając co chwila f2 po zmianie komórki? Czyli chcęsobie przejść do kolejne komórki i od razu chodzić strzałką lewo prawo po znakach, z kontrolem po słowach

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-03-02 19:27