PS2 na androidzie.
Back to Gry (Dyskusje pozostałe)#1 johnson
Cześć. Jak w tytule. Szukam czegoś, czego mogę użyć na jakimś sprzęcie androidowym i odpalić jakieś tytuły z PS2. Jeżeli do używania i ustawienia coś jest, to dajcie znać. Czy trzeba coś jeszcze zaciągnąć? Jeżeli byłoby coś do zainstalowania i nie trzebaby było bawić się w jakieś kombinacje to też podrzućcie. Do grania oczywiście i tak poleci pad, a nie zabawa ekranem, hyba że nic innego ni ma. Parametry teraz nie są ważne. Po zrobieniu wszystkiego przetestuję i jeżeli z ograniczeniem cięcia będzie problem no to nic. Zawsze jakieś rozwiązanie, niekoniecznie do mojego sprzętu się przyda.
#2 matius
Nigdy czegoś takiego nie słyszałem. Chyba, że o czymś nie wiem. Jeśli jakiś tytu jest tylko na konsoli, to tam jest, chyba, że sama gra zostaje przeniesiona na inną platformę.
#3 Adasadula
Lol, ale mu chodzi o emulator, nie grę z ps na andro xd.
@johnson, Obacz to:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ppss22.emulator&hl=pl&pli=1
#4 matius
Teraz rozumiem.
#5 johnson
Mówisz, że interface jest na tyle, że binarki z biosem spokojnie znajdę. Jakąś zaciągnąłem. Zobaczymy, jak tam z importem wszystkiego.
#6 Adasadula
Nom, słyszałem że ogarnialne, ale od widzaków raczej
#7 johnson
Aha. Dzięki, że tego mi dałeś. Czytałem coś jeszcze na temat Nethersx2, ale wolałem i tak się w naszym gronie spytać.
#8 Adasadula
Spoko, powiedz czy ci się uda
#9 johnson
Nie obiecuję, żeby nie było.