EltenLink

#1 johnson

Cześć. Jak w tytule. Szukam czegoś, czego mogę użyć na jakimś sprzęcie androidowym i odpalić jakieś tytuły z PS2. Jeżeli do używania i ustawienia coś jest, to dajcie znać. Czy trzeba coś jeszcze zaciągnąć? Jeżeli byłoby coś do zainstalowania i nie trzebaby było bawić się w jakieś kombinacje to też podrzućcie. Do grania oczywiście i tak poleci pad, a nie zabawa ekranem, hyba że nic innego ni ma. Parametry teraz nie są ważne. Po zrobieniu wszystkiego przetestuję i jeżeli z ograniczeniem cięcia będzie problem no to nic. Zawsze jakieś rozwiązanie, niekoniecznie do mojego sprzętu się przyda.

2025-01-24 15:30

#2 matius

Nigdy czegoś takiego nie słyszałem. Chyba, że o czymś nie wiem. Jeśli jakiś tytu jest tylko na konsoli, to tam jest, chyba, że sama gra zostaje przeniesiona na inną platformę.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2025-01-25 10:14

#3 Adasadula

Lol, ale mu chodzi o emulator, nie grę z ps na andro xd.
@johnson, Obacz to:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ppss22.emulator&hl=pl&pli=1

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2025-01-25 10:49

#4 matius

Teraz rozumiem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2025-01-25 13:08

#5 johnson

Mówisz, że interface jest na tyle, że binarki z biosem spokojnie znajdę. Jakąś zaciągnąłem. Zobaczymy, jak tam z importem wszystkiego.

2025-01-25 15:40

#6 Adasadula

Nom, słyszałem że ogarnialne, ale od widzaków raczej

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-01-25 15:43

#7 johnson

Aha. Dzięki, że tego mi dałeś. Czytałem coś jeszcze na temat Nethersx2, ale wolałem i tak się w naszym gronie spytać.

2025-01-25 15:46

#8 Adasadula

Spoko, powiedz czy ci się uda

2025-01-25 15:58

#9 johnson

Nie obiecuję, żeby nie było.

2025-01-25 16:00