Strony, aplikacje radiowe

Nowa baza stacji radiowych.

Started by daszekmdn 26 posts last post 3 years ago Page 1 of 2

#1 Edited

Witajcie.
W 2017 utworzyłem bazę stacji radiowych RStreams.
Dostępną pod adresem:
http://rstreams.ovh
Lub
http://rstreams.ovh/pl dla osób używających języka Polskiego.
Jest ona aktualizowana od wielu lat. Zawiera Polskie i zagraniczne stacje radiowe.
Całą bazę można pobrać z serwera wybierając "Download" w głównym katalogu.
Oferujemy również możliwość dołączenia do folderu w usłudze Dropbox, dzięki czemu będzie można otrzymywać bieżące aktualizacje w momencie pojawienia się czegoś nowego.
Aby uzyskać dostęp proszę napisać do mnie wiadomość prywatną lub maila na adres pikselnet404@gmail.com.
Jeśli masz coś ciekawego do dodania, możesz uzyskać możliwość zapisu.
W mailu proszę podać adres mailowy używany w usłudze Dropbox.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Niektórzy prosili o lepszy wygląd strony z listą plików.
Tymczasowo testowo, dajcie znać, co myślicie:
http://89.73.69.176:81

Moim zdaniem elllegacnkoooo.

Jak ogarnę się z maszyną na archiwum dwójki to dam chętnie hosting. Teraz np niedziała. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Wiem.
IP się zmieniło, nie mogę mieć odpalonego serwera na sprzęcie do tego przeznaczonym przez te temperatury (Przegrzewa się cholerstwo).
Na pewno jednak działa ten nie testowy tylko stabilny hosting z index ofem.

#7 Edited

Update:
Przez mniejwięcej pół roku nie było żadnych aktualizacji z mojej strony;
Część Polskich stacji zapewne leży;
Zpowodowane było to problemami z klientem Dropboxa, ale już niebawem wszystko się ruszy.
Do końca stycznia naprawiona zostanie baza Polskich stacji oraz zostanie udostępnione trochę nowości.
Pozatym wszystkich, którzy chcieli dołączyć do folderu udostępnionego a nie zostali dodani, proszę o mail na adres pikselnet404@gmail.com lub wiadomość prywatną w tym miejscu. Przez rozsyp Dropboxa jeśli chodzi o dodawanie użytkowników(Ta opcja po prostu magicznie pewnego dnia zniknęła) i reinstalację systemu pogubiłem wasze prośby i maile.
Postaram się je częściowo odnaleźć, ale nie gwarantuję, że wypatrzę wszystkie w setkach Eltenowych wiadomości, więc w razie w proszę o przypomnienie.
Strona również do końca stycznia powinna znów działać i uzyskać nowy wygląd z ową felerną wyszukiwarką.

No niestety wszystko padło, ale jak obiecałem zostanie naprawione. Nie wyrobię się do końca stycznia, gdyż jestem na wyjeździe i transwer kiepski, ale w lutym wszystko powinno już ruszyć :) Sorry, że tak większość projektów ostatnio w stagnacji leży.

Hej,
Nie chcę ponaglać, ale stronka dalej nie działa.

Wiem, będzie kiedyś na 100 procent.
Zamówiony skrypt nie został mi dostarczony.

Witajcie.
Strona ponownie Online pod stałym adresem :).
Minimalnie zmienił się wygląd, bo i CMS inny.
Co niebawem?
W ciągu kilku tygodni zostanie zaktualizowana baza Polskich streamów;
Na serwerze od razu wszystko będzie aktualizowane równo z Dropboxem;
Strony będą wielojęzyczne;
Dojdzie wyszukiwarka streamów.

#13 Edited

Zgodnie z obietnicą dziś będzie duży update.

Od 13 października strona R Streams dostępna będzie również w języku Polskim.
Niebawem pojawi się także wersja Rosyjska.

Stronę w Języku Polskim mamy już od jakiegoś dłuższego czasu, ponadto ostatnio wpadają duże aktualizacje.

Od teraz nie trzeba już wysyłać wiadomości EMail z prośbą o dodanie do naszego folderu.
Wystarczy wypełnić prosty formularz dostępny pod poniższym linkiem:
http://rstreams.ovh/pl/join
podając w nim adres mailowy używany w usłudze Dropbox.

Jeden z użytkowników złapał najprawdopodobniej jakiegoś ransomware i cały folder poszedł w diabły.
Nie pobierajcie i w żadnym wypadku nie uruchamiajcie tego co jest na Dropboxie. Mam kopię bazy, podmienie w bezpiecznych warunkach za kilka dni, narazie ostatni zrzut aktualizuję na rstreams.ovh. Tam są chwilowo pliki, można pobrać cały katalog ze strony głównej.

#20 Edited

Dropbox sam mi się magicznie odpalił jak zacząłem mu łazić po folderach więc od razu naprawione, użytkownik pozbawiony praw edycji, proforma. Przeskanujcie jednak na wszelki wypadek komputer jeżeli wczoraj mieliście aktywnego Dropboxa.