Księga zażaleń
Back to Integracja Eltenowiczów#201 daszekmdn
Możesz sam sobie kupić rolety i zamontować, albo jeśli nie, to jakoś inaczej to zabezpieczyć. Nie powinni mieć problemu ;) nie takie rzeczy przechodziły.
A jak nie, to wyjdź na zewnątrz :D. Jak u nas było gorąco, to znaczyło tylko tyle, że nadszedł najlepszy czas by iść na przykładowego kebaba.
#202 tomecki
To u mnie lekko chłodnawo, bo suterenę teraz zamieszkuję i ciężko było uwierzyć, że 26 stopni na zewnątrz.
#203 DJGraco
Daszekmdn, nie opłaca się, bo ja tu jestem jeszcze 3 miesiące i spadam.
A takie pliski tanie nie są i muszą być robione idealnie pod wymiar
#204 djdenismusic
eee. ja tam lubię jak jest ciepło. Lepiej tak, niż jak będzie 30 c w okresie czerwcowo wrześniowym. :)
#205 Monte
Mnie jeszcze głowa boli jak 150 i kaszel mam. (Natalia2000):
Witaj w klubie, ja się już tak drógi tydzień męcze, katar, gardło, może nie ból gardła, ale drapie to gardło, kaszel też, katar,
a pogoda taka ładna, gdzieś by się wyszło... to nie....
-- (Monte):
Kicham, prycham i znowu w okresie świątecznym. Echchchchch...
--
-- (MarOlk):
Kicham, prycham, niedosypiam.
--
--
#206 mustafa
My w internacie sami sobie ogarneliśmy rolety, jeszcze potem jak pamiętam ze dwa pokoje od nas podpatrzyły i też sobie montowały.
Jak to dwa? A po wakacjach?
-- (DJGraco):
Daszekmdn, nie opłaca się, bo ja tu jestem jeszcze 3 miesiące i spadam.
A takie pliski tanie nie są i muszą być robione idealnie pod wymiar
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#207 daszekmdn
Jeśli dobrze pamiętam, to Graco kończy już po prostu studium.
#208 DJGraco
Dokładnie. A co potem?
Kilka teoretycznych planów mam, aczkolwiek tak publicznie wolałbym o tym jeszcze nie mówić. I nie dlatego że to coś mega prywatnego tylko po prostu nie wiem który wypali i nie chciałbym zbytnio opowiadać o czymś co miałoby nie wypalić.
#209 djkrissu
O kurde! ale żal!
#210 djkrissu
Myślę, że to żal podwujny.
#211 markus1234
Od wczoraj przypałętał się do mojego gardła jakiś czop. Piecze to gardło, jak nie wiem co, i dostałem dodatkowe 3 dni siedzenia w domu, bo mam przepisany trzydniowy antybiotyk. Mam nadzieję, że jednak ten czop szybko opuści moje gardło, chociaż wczoraj jak czytałem o tym w Internecie, to chyba trzeba to wycisnąć jakąś łyżeczką, ale ja się w to nie będę bawił, tylko poczekam do końca tego antybiotyku, i się dopiero wtedy zobaczy, czy jest lepiej.
#212 DJGraco
Ciekawe, ja nigdy nie miałem czopa w gardle.
#213 markus1234
No ja już chyba drugi raz w życiu mam w gardle czopa.
#214 Monte
Taka pogoda, że ludzie chorują.
#215 DJGraco
No, cóż się dziwić, gorąco zimno gorąco, zimno, gorąco, zimno i potem mamy co mamy
#216 MarOlk
Wczoraj przemarzłem, dzisiaj się spociłem, bo tak gorąco. Jak żyć panie premierze?
#217 skrzypenka
Chora jestem, grypsko, czy co, ból gardła, kaszel, katar, ból mięśni, gorączka i jakaś jelytówka, czy co, bo o 2 kilo jestem lżejsza i od godziny siedemnastej nie mogę wyjść z miejsca, do którego król piechotą nawet chadzał.
#218 skrzypenka
Jak się to wyciska?
-- (markus1234):
Od wczoraj przypałętał się do mojego gardła jakiś czop. Piecze to gardło, jak nie wiem co, i dostałem dodatkowe 3 dni siedzenia w domu, bo mam przepisany trzydniowy antybiotyk. Mam nadzieję, że jednak ten czop szybko opuści moje gardło, chociaż wczoraj jak czytałem o tym w Internecie, to chyba trzeba to wycisnąć jakąś łyżeczką, ale ja się w to nie będę bawił, tylko poczekam do końca tego antybiotyku, i się dopiero wtedy zobaczy, czy jest lepiej.
--
#219 Numernabis
Zaciska się palce na zaczopowanym gardle ;)
#220 MarOlk
Na zewnątrz czy wewnątrz? Ważne w przypadku kwalifikacji paragrafu KK przez sąd :P
-- (Numernabis):
Zaciska się palce na zaczopowanym gardle ;)
--