Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Started by Zuzler 1432 posts last post 12 godzin temu Page 71 of 72

To się opłacało:)

No nie wiem. Co prawda oba fanty używane, ale generalnie porządny stanik to nie są cenowe przelewki, niestety.

#1403 3 likes

Dzisiaj było drugie spotkanie pisarskie i są efekty! Wzbogaciłam mój prolog z opowiadania pt. "Kamień i Stal" o dialogi. Muszę popracować jeszcze nad jedną częścią z prologu i edytuję część pierwszą na blogu.
Give me a sign.

No i wywaliłam jedną postać, która właściwie była wspomniana tylko raz.
Give me a sign.

#1405 2 likes

Kawa jest dobra! <3 Szkoda, że tak szybko się kończy...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#1406 1 like

Zawsze i wszędzie, ale jak się da to z ekspresu, a nie parzucha.

-- (Julitka):
--

No siur, że z ekspresu. Ale muszę spróbować z frenchpressu lub z kawiarki, a to dlatego, że w naszym ekspresie jest kofeinowa, a ja na razie mogę jej nie za dużo, bo mi się mana kończy.
-- (piter9521):
Zawsze i wszędzie, ale jak się da to z ekspresu, a nie parzucha.

-- (Julitka):
--
--

a ja jestm dziwna, ale wolę plujkę niż z ekspresu. Jakiś taki głębszy smak ma dla mnie xD
Happy hacking

Nijaki ma smak.

No właśnie muszę popróbować.
-- (Paulinux):
a ja jestm dziwna, ale wolę plujkę niż z ekspresu. Jakiś taki głębszy smak ma dla mnie xD
--

Każdy jest inny, ja nie lubię takiej zalanej z fusami, bo mi po żołądku daje.
Große Operndiva?

Po żołądku? Czemu? A taka z ekspresu nie?

Mi to po żołądku daje kawa z Żabki. A jakże, z ekspresu, nawet pono nie najgorszej jakości.

#1414 1 like

Mocna, fusiasta kawa robi robotę. Nic jednak nie przebije Americano z ekspresu. Czarne Americano topka.
Senter San

Nie, z ekspresu nie.

-- (Julitka):
Po żołądku? Czemu? A taka z ekspresu nie?

--
Große Operndiva?

#1416 2 likes

Z ekspresu najlepsze jest Latte.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nieprawda, bo Flat White albo Cappuccino.
-- (daszekmdn):
Z ekspresu najlepsze jest Latte.
--

#1418 2 likes

Jakie latte, to mleczny napój, który kkawy nie przypomina :D
Senter San

#1419 1 like

No i właśnie, kurde, o to się rozchodzi, Senterku.

Posłuchałem koncertu na Virtual Live w Hatsune Miku: Colorful Stage! (Project Sekai) i było genialnie! Wydarzenie, w którym uczestniczyłem, nazywało się All Ways Jump! With You After Show i grał na nim zespół MORE MORE JUMP!.
Klimat na żywo z innymi graczami jak zwykle robi wielkie wrażenie. Udany występ to także idealny moment na zgarnięcie nagród – po zakończeniu show wpadło solidne 300 kryształów (dzięki czemu licznik podskoczył aż do 26 055!) oraz 100 Wish Pieces (Fragmentów Myśli), które zawsze się przydadzą do ulepszania kart czy kostiumów.
Odebranie nagród zaliczone, więc teraz pozostaje tylko wypatrywać kolejnych wydarzeń i kolejnych występów – nie mogę się już doczekać następnych koncertów!
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!