Dzisiaj było drugie spotkanie pisarskie i są efekty! Wzbogaciłam mój prolog z opowiadania pt. "Kamień i Stal" o dialogi. Muszę popracować jeszcze nad jedną częścią z prologu i edytuję część pierwszą na blogu.
No siur, że z ekspresu. Ale muszę spróbować z frenchpressu lub z kawiarki, a to dlatego, że w naszym ekspresie jest kofeinowa, a ja na razie mogę jej nie za dużo, bo mi się mana kończy. -- (piter9521): Zawsze i wszędzie, ale jak się da to z ekspresu, a nie parzucha.
-- (Julitka): Kawa jest dobra! <3 Szkoda, że tak szybko się kończy... -- --
Posłuchałem koncertu na Virtual Live w Hatsune Miku: Colorful Stage! (Project Sekai) i było genialnie! Wydarzenie, w którym uczestniczyłem, nazywało się All Ways Jump! With You After Show i grał na nim zespół MORE MORE JUMP!. Klimat na żywo z innymi graczami jak zwykle robi wielkie wrażenie. Udany występ to także idealny moment na zgarnięcie nagród – po zakończeniu show wpadło solidne 300 kryształów (dzięki czemu licznik podskoczył aż do 26 055!) oraz 100 Wish Pieces (Fragmentów Myśli), które zawsze się przydadzą do ulepszania kart czy kostiumów. Odebranie nagród zaliczone, więc teraz pozostaje tylko wypatrywać kolejnych wydarzeń i kolejnych występów – nie mogę się już doczekać następnych koncertów!
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
This site uses cookies to enhance your experience.