Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Previous 20 / 59 Next

daszekmdn

#381 ·

Edited 1 likes
Najlepszy weekend od dawna miałem :). Dzięki wszystkim.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

balteam

#382 ·

Nie ma za co :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

lwica

#383 ·

1 likes
W reszcie mam troszke przestrzeni na czytanie. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

daszekmdn

#384 ·

1 likes
xDD doprecyzuję więc, wszystkim, którzy byli tam gdzie byli haha

mustafa

#385 ·

Mordo ale wczoraj weekend się zaczął. Przykro mi, że twój już się skończył.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

daszekmdn

#386 ·

1 likes
Przykro mi, że nie patrzysz na daty postów :P mówiłem o tym długim, a on się skończył we wtorek.

lwica

#387 ·

Genialny weekend za mną, towarzysko nieco przedłużony. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Zuzler

#388 ·

2 likes
Mam w tym roku przecudowne przedmioty i świetnych wykładowców, przynajmniej część. No, w każdym razie tacy się wydają. Uczą elegancko. To naprawdę wiele znaczy na studiach, obawiam się, że więcej niż w szkole. Do gustu przypadła mi zwłaszcza historia literatury romantyzmu. Pierdzielę romantyzm, ale ten prowadzący potrafi nawet w tej smętnej epoce pokazać coś wartego uwagi. A najlepsze jest to, że zwraca uwage na połączenia między wtedy i teraz.

MarOlk

#389 ·

1 likes
@Zuzler, jak ktoś z wiedzą, pasją i talentem opowiada to nawet życie seksualne pieczarek wydaje się fascynujące :D

Zuzler

#390 ·

Ach, żeby choć z wiedzą i nie nudno, też będzie dobrze!

djsenter

#391 ·

1 likes
Wyszedł mi dobry sosik czosnkowy, zrobiłem go pierwszy raz :)
Senter San

Pitef

#392 ·

Daj recepturę, też jestem jego miłośnikiem.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

djsenter

#393 ·

3 ząbki czosnku takie większe, 4 łyżki jogurtu naturalnego, dwie majonezu winiary, sól pieprz, kilka krople soku z cytryny i do lodówki na czas jakiś.
Tak zrobiłem ostatnio, ale nie wykluczone, że następnym razem dodam więcej czosnku i zamienię majonez light na zwykły.
Senter San

Pitef

#394 ·

To ja robię z większej ilości czosnku, jogurtu i wgl. Nie dawałem nigdy soku z cytryny, a muszę spróbować.

Pitef

#395 ·

Tak poza, to wczoraj od moich super teściów dostałem prezent urodzinowo- bożonarodzeniowy. Jest to Fotel Diablo, czarno-czerwony, taki fajny, skurzany, z poduszką w kształcie rogów, podłokietnikami regulowanymi w każdej możliwej płaszczyźnie i mocno rozkładanym oparciem. Siedzi się super.

DJGraco

#396 ·

No dużo dobrego o tych fotelach słyszałem. Ja akurat mam jakiś, teraz nie pamiętam marki bo do prawda jest wydrukowana, ale później sprawdzę. W każdym razie mi też się siedzi OK.

djsenter

#397 ·

@Pitef to pewnie robisz większą porcję nie? Ja to tak na małą miseczkę, nawet nie na słoik :)
Senter San

Pitef

#398 ·

No ja to robię spoorawy pojemnik

mustafa

#399 ·

Zróbcie sobie normalnie ze śmietany nie z jogurtu i z majonezu KIELECKIEGO pół na pół i na te 6 łyżek te 3-4 ząbki powinno być ok. Żeby to był sos, a nie pasta. To ma być tłuste. Tłuszcz jest nośnikiem smaku więc nie ma co podmieniać na jogurty lub jakieś wersje lite. Ja lubiłem pieprz dodawać jeszcze.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

djsenter

#400 ·

Nie no dla mnie to fajny dip wyszedł, smakował dobrze, ale też zależy do czego, ja do maczania stripsów chciałem.
Natomiast pomysł z kieleckim spoko, zrobię takie chamskie sosiwo kiedyś.
Pytanie dlaczego Kielecki? Nie lubię go szczerze mówiąc.
Senter San
Previous 20 / 59 Next