EltenLink

#1 pates

Cześć, na moim samsungu zflip 6 z jakiegoś powodu csr strasznie żre mi baterię. Wykres w baterii pokazuje ogromne wręcz zużycie baterii chociaż ekran nie jest często włączony. Ktoś coś? Na zenfonie 10 tego nie było.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-12-22 16:43

#2 balteam

pobaw się oszczędzaniem baterii w csr, w ustawieniach gdzieśto ukryte, może w zaawansowane, potem inne, albo coś..
nie znajdziesz, to napisz, popatrzę sam.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-12-22 17:22

#3 pates

Włączyłem ale efektu brak.

2024-12-22 17:49

#4 misiek

Tylko czy on wtedy będzie działał jak trzeba.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-12-22 18:53

#5 pates

W ciągu kilku godzin spokojnie potrafi csr zeżrć mi 20 procent baterii i najlepsze że nie wiem czym tak na prawdę, bo na asusie tak nie było, nigdy.

2024-12-22 21:48

#6 Numernabis

Chińczycy nie przepadają za Samsungiem, to dla nich poważny konkurent, może to celowe działanie.
Ja nadal nie wiem czym tu się jarać, w darmowej wersji jest sporo ograniczeń, to co TalkBack daje za free tutaj trzeba płacić, a responsywność? Dla tych kilkudziesięciu milisekund płacić kasę? Przecież nie wybieramy kontaktów na wyścigi, życie też ne zależy od tych kilkudziesięciu milisekund opóźnienia.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-12-22 22:34

#7 balteam

Numerabis, nudne już to, niemusisz płacić,
@pates, może napisz na ang grupie, ktoś może też ma ten teleon.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-12-22 22:41

#8 Numernabis

Tak samo jak nudne jest pisanie o tej responsywności.
Piszę co myślę, mam do tego prawo, nie jest to niezgodne z regulaminem, ani tej grupy, ani głównego forum Eltena.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-12-22 23:06

#9 Adasadula

@Lowca A kto powiedział że mu chodzi o responsywność, a nie np. czy ja wiem, menu krawędziowe, czy inną, może wg ciebie pierdołę którą CSR ma? W tym przypadku gadasz głupoty i to ty w tym wątku zacząłeś o responsywności więc tego, nikt tego tematu w nim wcześniej nie poruszał.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-22 23:46

#10 pates

Ej dziwne, na tb też żre, w kilka godzin potrafi przy bezczynności zjeść ponad 20 procent. To raczej nie jest normalne.

2024-12-23 00:19

#11 misiek

Responsywność responsywnością, mi raczej i tylko w sumie chodzi o głupiejący cursor w Tb czego Csr nie ma. Za to Csr ma mega przekombinowaną obsługę i nie jestem w stanie tego przeskoczyć, by czegoś nie spiepszyć. Sporadycznie jednak wracam, chodź nie na długo. A płatności za to co mamy w Tb to swoją drogą już.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-12-23 04:18

#12 Numernabis

W tym wątu nie, ale ile w innych wątkach o tej super responsywności było pisane i jakoś nikt nie krzyczał, że to nudne, podałem to jako przykład, bo jak ktoś się chce przypieprzyć do posta to zawsze coś znajdzie.
Ruszyłem konika i dlatego dostałem zjebkę.
Jak każdy soft tak i ten ma problemy tylko nie rozumiem takich postów gdzie się wychwala ponad wszystko ten produkt, który jak się okazuje nie jest taki niezawodny i wspaniały, bo jak każdy ma swoje plusy, ale i minusy, ale tutaj nie wolno go krytykować.
-- (Adasadula):
@Lowca A kto powiedział że mu chodzi o responsywność, a nie np. czy ja wiem, menu krawędziowe, czy inną, może wg ciebie pierdołę którą CSR ma? W tym przypadku gadasz głupoty i to ty w tym wątku zacząłeś o responsywności więc tego, nikt tego tematu w nim wcześniej nie poruszał.

--

2024-12-23 08:25

#13 balteam

Gadasz głupoty Numerabis, sobie krytykuj, nawet załóż wątek do narzekań, z resztą zabawnie w teraz wyszło, zacznij krytykować też talkbacka, bo żre baterię Patesowi :d

2024-12-23 09:33

#14 Numernabis

Nie pisałem, że jest doskonały, ale to co wymaga płatności w CSR w TB jest bezpłatne.

2024-12-23 10:47

#15 pates

Wydaje się, że się unormowało się wszystko teraz, bo w ciągu 12 godzin spadło już ino 10 procent baterii. Jest duża poprawa.

2024-12-23 18:32

#16 misiek

To już serio nie można napisać o wadach danego oprogramowania? No bez jaj

2024-12-23 19:56

#17 balteam

i co zmieniłeś/
@misiek można, tylko żeby to jeszcze jakkolwiek nawiązywało do wątku.

2024-12-24 17:53

#18 Numernabis

A Ty co zmieniłeś swoimi wpoisami w tym wątku?
I czy jakkolwiek nawiązują Twoje wpisy do tematu?
Bądźmy konsekwentni.

Edited 2024-12-25 14:46

#19 balteam

Pisałem na temat, potem odpowiadałem na twoje wpisy od czapy, ale ok, już wracam do tematu od kolejnych wpisów.

2024-12-25 18:06

#20 armand

Też miałem problem nadmiernego zużywania bateri ale sobie poradziłem. Trzeba wejść w menu ustawienia zaawansowane, ustawienia asystenta głosowego, ustawienia funkcji asystenta głosowego, i odznaczyć użyj czatu ai i odznaczyć również użyj dużego modelu językowego. Ja wcześniej miałem te obcje zaznaczone i okropnie zużywało baterię.

Witam wszystkich

2024-12-28 19:48