EltenLink

wiedźmin4, zwiastun z AD, czy to odpał twórców czy rzeczywiście szykuje się nam jakaś dostępność?

Back to Gry (Dyskusje pozostałe)

#1 Adasadula

https://www.youtube.com/watch?v=y31HBXA2JNU

Ciekawym co z tego wyniknie. W skrócie zwiastun wieśka4 z AD. Fanom wiedźmińskich gier polecam z całego serca, bo wygląda to ciekawie, a nawet jeśli ta audiodeskrypcja to sam zwiastun i nic z dostępnością robione nie będzie to tak czy tak miło ze strony twórców. Co myślicie, czy możemy się spodziewać jakiegoś accessibility?

2024-12-19 22:04

#2 Paulinux

Myślę że nie, zwiastuny z ad to jakaś nowa moda żeby niewidomi się cieszyli

Happy hacking
2024-12-20 00:53

#3 matius

Zwiastun fajny. Jednak myślę, że nic z tego. Ale zawsze miło się pozytywnie zaskoczyć.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-12-20 09:12

#4 balteam

Ten gadający na początku to chyba ojciec dziewczyny na ofiaręczy nie? Muzyka chyba bardziej mi się podobała z 2 i 3 części, ale w 4 bym chętnie grał igrał

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-12-20 11:06

#5 matius

Tak, to ojciec.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-12-23 22:33

#6 bobo22

obstawiam, że chcą niewidomych namówić do kupna gry i wyciągnąć kasę.

Sam tupy jest zajebistym człowiekiem
2025-01-01 07:40

#7 balteam

No na bank, to już drożej wyszło zrobienie tego ad haha

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-01-03 09:42

#8 Adasadula

No tak, bo oni pragno łod ciebie kasy xd. Biedni ci niewidomi

-- (bobo22):

--

Edited 2025-01-03 11:48

#9 guliwer

Lepiej nie baw się nigdy w hazard, bo przegrasz wszystko XD
-- (bobo22):

--

2025-01-03 12:55

#10 martinus

Fajny zwiastun. Ale myślę, że nic z tego nie wyjdzie, Chociaż ciekawie się to zapowiada,

May the force be with you!
2025-01-14 16:17