Bry, jeśli chodzi o sztuczną inteligencję, jak ją w praktyce używacie? W czym wam pomaga? Ja aktualnie tak mocno to tylko apkę perplexity, to jest wyszukiwarka ala google, tylko lepsza. mam zainstalowany chat gpt, ale na kompie wygodniej, gemini takie głupie, ale jako asystenta posiadam. Może w płatnej wersji jest spoko, na razie mnie on irytuje, bo powoli gada i do tego rozwlekle. Jakieś podsumowywania artykułu w sumie nigdzie nie używam, a mogło by to być ciekawe, ale chyba adblock browser nie ma tego. Wiem, że poszczególne apki implementują ai do siebie, ale tak czy tak, liczę na ciekawą dyskusję. a no i takie be my ai istnieje, ale wolne i czasami halucynuje, więc look out zawze albo żywa osoba.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ja na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o ai to używam be my ai, czyli funkcja bemyeyes, automatyczne opisy ikon jakie są w tb tylko szkoda że są jeszcze po angielsku. Asystentów takich jak gemini nie używam, nie potrzebne mi to do szczęścia, ja jestem z takiej szkoły co woli obsługiwać telefon ręcznie i sam lubi mieć kontrolę nad większością procesów. AI używam tylko tam gdzie faktycznie mi coś pomoże a nie że coś co sam potrafię zrobi za mnie. Gpt na androidzie to jakieś nie porozumienie, instalowałem aplikację i jest fatalnie dostępna to podziękowałem. A szkoda.
Tak było jak testowałem 3 miesiące temu. Lista wiadomości w ogóle się nie przewija, dużo nie zaetykietowanych przycisków no ogólnie masakra. Ale i tak nie jest to coś must have więc nie będę przecież za tym płakać. Po testowałem, nie dostępna to odinstalowałem i tyle. Wiadomo szkoda bo szkoda bo mogłoby być bardziej dostępne ale cóż my na to nie mamy wpływ.
Nie kojarzę tam czegoś niedostępnego, ale nie ukrywam, ze głównie pracuję z nim w sprawach, które nie wymagają wielu przycisków. To są rzeczy typu: sprawdź, jakie konkretnie pojazdy znajdę dzisiaj na linii turystycznej T w Warszawie.
Gemini na szybkiego jak chcę coś sprawdzić co jest oczywiste ale mi się nie chce klikać. Chociaż po ostatnim odpale Gemini to nawet nie warto mu chyba ufać w podstawach xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P