Etykietowanie ikonek
Back to Commentary screen reader#1 pates
Witam! Obecnie używam samsunga zflip 6 jako glówny telefon. Problem jest taki, że na malym ekranie aplikacje wyświetlają się jako ikonki aplikacji. I teraz tak. Czy mogę jakoś do każdej ikonki z osobna przypisać inną etykietkę? Bo normalne etykietowanie przypisuje do każdej ikonki jedną nazwę, czyli wszystkie aplikacje mogą nazywać się np Allegro, chociaż oczywiście nie wszystkie są tym Allegrem. Potrzebuję dla każdej appki, ikony z osobna dać inną etykietkę. Znacie jakieś narzędzie albo coś, co mi na to pozwoli? Może być platne.
#2 balteam
no nie będzie to tosamo, ale chyba po prostu możesz wejść w aplikacje, no i na aplikacji jak staniesz i 2klik z przytrzymaniem dasz, to możesz po prostu pozmieniać nazwy aplikacji, inaczej nie wiem jak to obejść.
#3 pates
Ale to nic nie da bo to są ikonki.
#4 balteam
Pewnie patrzyłeś, ale wg perplexity może ci cośto da:
1. Good Lock: Jest to aplikacja dostępna w Galaxy Store, która oferuje różne funkcje personalizacji, w tym możliwość dostosowania wyświetlania aplikacji. W ramach Good Lock można użyć modułu MultiStar, który pozwala na modyfikację interfejsu, co może obejmować sposób wyświetlania ikon aplikacji na zewnętrznym ekranie1.
#5 pates
Ale, ja używam good locka wlaśnie i on wyświetla aplikacje jako ikonki.
#6 pates
Mi chodzi o przypisanie etykietki do jednej, konkretnej ikonki, jednego elementu interfejsu, a nie do wszystkich ikon w aplikacji np. Jedna konkretna dla jednej konkretnej ikonki, żeby etykietek moglo być tyle ile ikonek
#7 balteam
raczej się tak nie da jeśli csr zmienia wszędzie, przynajmniej ja nie znam takiego sposobu i o nim nikt nic nie mówił.
#8 pates
No mnie potrzebne do każdej z osobna.
#9 guliwer
Miałem ten tel przez jakiś czas i też nie dałem tego rady zrobić. Nie wiem czy tak się da.
Poza tym świetny telefon za wyjątkiem dość krótkiego czasu działania jak na Androida no i problemy z tą folią, dzieją się z nią cuda po jakimś czasie.
#10 pates
Co do czasu pracy to się zgadzam.
#11 Numernabis
A jaki jest ten czas pracy?
#12 misiek
Ale o czym ty?
-- (guliwer):
Miałem ten tel przez jakiś czas i też nie dałem tego rady zrobić. Nie wiem czy tak się da.
Poza tym świetny telefon za wyjątkiem dość krótkiego czasu działania jak na Androida no i problemy z tą folią, dzieją się z nią cuda po jakimś czasie.
--
#13 guliwer
Co ale co ja?
O co konkretnie pytasz?
-- (misiek):
Ale o czym ty?
-- (guliwer):
--
--