EltenLink

#1 pates

Witam! Obecnie używam samsunga zflip 6 jako glówny telefon. Problem jest taki, że na malym ekranie aplikacje wyświetlają się jako ikonki aplikacji. I teraz tak. Czy mogę jakoś do każdej ikonki z osobna przypisać inną etykietkę? Bo normalne etykietowanie przypisuje do każdej ikonki jedną nazwę, czyli wszystkie aplikacje mogą nazywać się np Allegro, chociaż oczywiście nie wszystkie są tym Allegrem. Potrzebuję dla każdej appki, ikony z osobna dać inną etykietkę. Znacie jakieś narzędzie albo coś, co mi na to pozwoli? Może być platne.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-12-18 22:57

#2 balteam

no nie będzie to tosamo, ale chyba po prostu możesz wejść w aplikacje, no i na aplikacji jak staniesz i 2klik z przytrzymaniem dasz, to możesz po prostu pozmieniać nazwy aplikacji, inaczej nie wiem jak to obejść.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-12-19 09:27

#3 pates

Ale to nic nie da bo to są ikonki.

2024-12-19 19:41

#4 balteam

Pewnie patrzyłeś, ale wg perplexity może ci cośto da:
1. Good Lock: Jest to aplikacja dostępna w Galaxy Store, która oferuje różne funkcje personalizacji, w tym możliwość dostosowania wyświetlania aplikacji. W ramach Good Lock można użyć modułu MultiStar, który pozwala na modyfikację interfejsu, co może obejmować sposób wyświetlania ikon aplikacji na zewnętrznym ekranie1.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-12-19 19:43

#5 pates

Ale, ja używam good locka wlaśnie i on wyświetla aplikacje jako ikonki.

2024-12-19 19:46

#6 pates

Mi chodzi o przypisanie etykietki do jednej, konkretnej ikonki, jednego elementu interfejsu, a nie do wszystkich ikon w aplikacji np. Jedna konkretna dla jednej konkretnej ikonki, żeby etykietek moglo być tyle ile ikonek

2024-12-19 19:50

#7 balteam

raczej się tak nie da jeśli csr zmienia wszędzie, przynajmniej ja nie znam takiego sposobu i o nim nikt nic nie mówił.

2024-12-19 20:51

#8 pates

No mnie potrzebne do każdej z osobna.

2024-12-19 21:05

#9 guliwer

Miałem ten tel przez jakiś czas i też nie dałem tego rady zrobić. Nie wiem czy tak się da.
Poza tym świetny telefon za wyjątkiem dość krótkiego czasu działania jak na Androida no i problemy z tą folią, dzieją się z nią cuda po jakimś czasie.

2024-12-19 22:28

#10 pates

Co do czasu pracy to się zgadzam.

2024-12-19 22:50

#11 Numernabis

A jaki jest ten czas pracy?

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-12-19 23:23

#12 misiek

Ale o czym ty?
-- (guliwer):
Miałem ten tel przez jakiś czas i też nie dałem tego rady zrobić. Nie wiem czy tak się da.
Poza tym świetny telefon za wyjątkiem dość krótkiego czasu działania jak na Androida no i problemy z tą folią, dzieją się z nią cuda po jakimś czasie.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-12-20 02:50

#13 guliwer

Co ale co ja?
O co konkretnie pytasz?
-- (misiek):
Ale o czym ty?
-- (guliwer):

--

--

2024-12-20 11:32