EltenLink

Autolektor na sprzedarz

Back to Tyflo sprzęt

#1 Milena132

Witam, piszę w imieniu kolegi, który ma do sprzedania urządzenie lektorskie, tj. autolektor.
Urządzenie ma wejście na dyskietki oraz płyty, zasilacz działa, system ładuje sie szybko.
Polecam je serdecznie osobom, które cenią sobie książki papierowe i chcą je samodzielnie czytać.
Może to być wspaniała propozycja na Prezent Świąteczny.

W sprawie sfinalizowania transakcji,
proszę kontaktować się z
Lukaszem z cyferkami
Cena to: 1500 zł.

2024-11-27 13:17

#2 Adasadula

ło panocki, w ciul drogo, to przecie chyba jest stare jak świat, a i jakość rozpoznawanego tekstu ne jest zbyt dobra. Ja osobiście miał bym wtpliwości przy wydaniu na takiego dziada 500ZŁ :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-11-27 17:45

#3 djdenismusic

Idealny grat do postawienia tam win98. Podobno ludzie tak robili :D
Ale nie za 5 stówek XD

2024-11-27 18:11

#4 daszekmdn

Jak dla mnie, to retro jest retro i cena OK jak na wynalazek co go dostać nie można. Pamiętajcie, że ciężko cenić tyflo sprzęt.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-11-27 18:59

#5 Adasadula

Nwm, co kto chce i lubi, ale w tej chwili zakup takowego sprzyntu ciutkę niema sensu, a szczegolnie za taką cenę. Za to 1500ZŁ to ja mogę sobie złożyć dobrego kompa z używanych części i kupić tani skaner xd. Never mind, nie mój sprzynt, nie moja sprawa, ale idę o zakład że za tyle nikt go nie weźmie.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-12-13 23:18